![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 360> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
знам дека сите не читаат кој како се секса со смајлиња... ![]() свадбите треба да се објавуваат на повидно место, аааа мајката... ![]() Ајрон и секси - ај честито... со среќа да се ќердосате... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Знам дека многу глупости се изначитав деновиве и ќе ме држи појќе време то.
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
ЗД не сум јас тој дека некој ми влезе во профилот тогаш значи не бев јас и шо ми наоѓаш само изговори вака така онака кажи само едно ДАЛИ МЕ САКАШ како јас тебе шо ТЕ САКАМ чупе едно убо ке се скапам фалење со тебе ![]() ![]() Изменето од Iron Man - 18.Декември.2009 во 00:18 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
знам дека ова стана чорба-каша...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
зд... сега ќе идам кај милото...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ништо друго не ме интересира,.... ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
па венчавка без кум не бидува..или .. ![]() Ај договорете се,па чекаме покани ![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
зд... има се..., само кум фали...
а зашо да не најдеме кума/// ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
ЗД ке се ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ЗД..овде веќе не се знае кој со кого..кумови,млади,зетови,сватови....
![]() |
||
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
зд... ни кумата
![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
знам дека филе... невестата не ја спомна
![]() ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |