IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 155>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:23
Originally posted by xxll xxll напиша:

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Нека каже дали верува дека Арнаутите се староседелци на Косово и Метохија и кој му кажал за тоа...
Imam procitano na Angliska literatura deka albancite bile starosedelci vo Kosovo... Jas ne tvrdam deka toa bilo taka no kako sto imam procitano.
,...eee,...ja najdovme greshkata,.....si trebal da listash ,...srpska ,...pa,ke vidish deka site se ,do eden, doneseni tamu,....duri i onie shto ,...se rodeni,.........neverojatno ,...ama ,....vistinito!

Изменето од brza - 04.Јуни.2008 во 20:24
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:48
   газење%20од%20смеење

Изменето од miroslav_g8 - 04.Јуни.2008 во 20:49
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:51
ami toj barem oral a ti napravi bio dizel?голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:56
majku vam bozju ne dirajte mi kosovo i brzuголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:57
eee,...ja najdovme greshkata,.....si trebal da listash ,...srpska ,...pa,ke vidish deka site se ,do eden, doneseni tamu,....duri i onie shto ,...se rodeni,.........neverojatno ,...ama ,....vistinito!

Брза читај што пишува една Србинка:

vesna Zmijanac

Procitala sam sve sto je vredelo od knjiga, a prevedeno je na nas jezik.Ako je sve tako kako one pisu, ja jedva cekam da umrem
.....

И ја мислам дека била во право.
А уште нешто ке заборавев еве денеска уште една држава ја призна независноста на Косово 44 по ред.
Па нека е со среќа и нека пукнат Папагалите.намигнување
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 20:59
Originally posted by anakin anakin напиша:

majku vam bozju ne dirajte mi jajce,kosovo i brzuголема%20насмевка

голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 21:03
a ti pred da pastiras nesto , barem obidi se so toa malku siva masa , ne ekonomija , da svatis sto treba da znaci toa sto go pastiras
Procitala sam sve sto je vredelo od knjiga, a prevedeno je na nas jezik.Ako je sve tako kako one pisu, ja jedva cekam da umrem.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 21:04
a toa koj priznal kopile , uopste ne e bitno .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 21:15
cek da razjasnime  DUDUK ti si antiportokalov?среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 23:37

Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

.ja najdovme greshkata,.....si trebal da listash ,...srpska ,...pa,ke vidish deka site se ,do eden, doneseni tamu,....duri i onie shto ,...se rodeni,.........neverojatno ,...ama ,....vistinito!

Magare !!! ,..... Kolku hektari zemja izora denes ?! Dozdot te fati li ?!
Nemoj te molam da se opustas,znaes i samiot deka mora da je podigneme ekonomijata na povisoko nivo.Nego,se odluci li,sto ke odgleduvas ?! Soncogled,repka ili pcenka ?!
Moram da ti odadam priznenie,ne si kako drugite .....magarinja,..... ti si od onaa multiprakticna sorta...bas takva i treba na ovaa nasa napatena drzavicka ; em si za javanje,em za plug vlecenje.....

Nego,da prejdeme na bitni raboti...ne e kojzae sto,ama za pocetok ke ti bide sosema dovolno :

kako-da-napravite-sami-svoj-bio-dizel
   oooo,...kopitar eden ,..srpski,....a be ,bash poradi vakvi kako tebe ,..da mu se odmilat na chovek srbite,.... shto k*r samo seresh neshto,...izgleda deka i ti si od onie koishto imaat (priroden!) bajpas megju zeludnikot...i mozokot pa namesto debeloto crevo,..,...glavata im se polni posle sekoe jadenje,...i koga ke otvorat usta,...se naokolu go poseruvaat,...kopile edno nedonoseno,...газење%20од%20смеење,....ne si vreden ni do tolku ,...da trosham energija za da te vregjam! povekje ,...budalo jedna!

Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 23:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 00:56
ee,...ovoj da ti bil totalno odlepen,...ama,aj veke rekov deka ne vredi da se zamara nekoj so tebe,...samo,...da te posovetuvam,...napravi neshto so,...bajpasot,....ako si vakov i pred realni lugje,...bi mozel i da si go,...okrkash! газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 01:10
taka brat
kazi mu
deka ti e simpaголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 01:11
hahah,..ebesh si mater,...sepak,...mi stanuvash simpatichen,..samo,...nemoj sega da se ,...voobrazish!,..смеење

Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 23:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 01:11
hi
se popishmani

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.