|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GAIA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MILOVAN ILIC-MINIMAKS...koj go znae,znae za kogo i shto zboruvam...
Bez objasnuvanje samo ke citiram edna negova"zelena"...kakva samo toj mozeshe da tresne vo mnogu slushanata negova nedelna radio emisija "TUP-TUP"(kao..tachno u podne). Pa...ideshe vaka: -"Gde je Budva tu za mene mesta nema"..... Get it??????(prochitaj na glas) Изменето од mamma - 23.Октомври.2007 во 22:25 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Payton Manning
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Josip Broz Tito
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za site individui od zenskiot (a moze i od mashki,ne smeta)koi
imaat NEMASHINA ZA MIENJE SADOVI eve eden sovet kako moze i mienjeto sadovi da se pretvori vo zadovolstvo isto kako da ste kaj pedikir(kako ne be..) Znaci,pred da gi stavite rakavicite za NEMASHINATA za mienje sadovi namachkajte gi racete so debel sloj od nekoja hranliva krema(neven e najdobra) i pocnete so dejstvoto mienje.Toplinata na vodata ke pomogne kremata od neven, koja e iskluchivo lekovita,hranliva i sprechuva vospaluvanja da prodre dlaboko vo racete. Vtoriot chekor e sledniot:se machka nekoja krema koja po moznost treba da e "antiaging",za da gi "ispegla"racete,i posle nekolku minuti i taa se mie. Dotogash ste gi izmile sadovite,se nadevam. E,sega doadja najdobriot del....brckanje vo mlako mleko.... Ostavete gi racete nekolku minuti vo ne mnogu toplo mleko-eptem e dobro...(so istata sodrzina mleko ke napravite voedno i dobro delo...dajte im go na machkite potoa). Posle ova,....spremni ste da ja "vklucite"povtorno NEMASHINATA za mienje sadovi.Vo medjuvreme sigurno doshol ushte nekoj doma za ruchek. Изменето од mamma - 25.Октомври.2007 во 11:55 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DESANKA MAKSIMOVIC ...Kome da se tuzim sto nestaju bajke Dali tebi rodjena iz inkubatora, buduca pesnikinjo, cukundedice, sto neces znati da zore svadbeni let su vodenoga cveta sto ces svesti rosu na formulu vode... Rodena vo najubaviot mesec 1898 god. vo Valjevo, poetesa, romansier, preveduvac, profesor po knizevnost, avtor na pedesetina zbirki poezija, dobitnik na mnogu nagradi pomegju koi 1988 godina i "Zlatniot Venec " na Struskite veceri na poezijata. Kolku i da se pisuva, malku ke bide da se iskaze nejzinata golemina Изменето од butel2 - 27.Октомври.2007 во 11:53 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vincent van GoghИзменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:27 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hector Luis Berlioz
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:28 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:28 |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje bash e ubava temava za da bide atraktivna
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nina so sakas da kazes???????
ako ima logika kazi ako nema kazi pak |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Atraktvna tema e so edno vakvo ! i vo nekoja tema e najprva od site taka mozham da objasnam posho gledam deka pishuvate u nea
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro objasnuvash,..nino,...aj odi ,sepak proveri se na ,...testot!,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 7879808182 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |