![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 84> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Ај да не праам и ја фрки
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Нема фрки бе
![]() Верни сме си и кој што и да рече за другиот..не го ни читаме
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
vernosta e dobra dokolku ja ima. ama za kogo kako.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
каква среќничка сум јас бе...
имам верно човече...ангелче...ретко покажува рогови како што му доликуваше..како ѓаволче...ама важно е верно... ![]() сега за сега
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
LGBT ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
|
Се пријавувам и јас за верен маж :)
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
пф, жени, ќе им згреши нешто некој, и одеднаш родот е крив...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Веќе измешав кој е маж а кој жена на форумов
![]() Тие што мислев дека се женски, станаа машки ![]()
Не е затоа верен.... Верен е затоа што така го научиле ![]() И кога не е до мене ... е верен ... оти знае што го чека
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
jas ke si mislam deka postoi
![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
еве мојов се колне дека е најверен маж на свет
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
abe i mojov se kolne.....vo mene
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |