|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 103> |
Автор | ||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трајчо.... немој да збореш глупости |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so mor ti da ne se razbiras od arhitektura?
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па...нормално
а твојот кути поликлиника е |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma puuuuu te pljunav...
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма пљуна
аааааааааааааааааа |
||
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се пљукате на сцена бе..скотови едни..женски
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мацо дојде овај Трајчо и ми направи пу у лицето...ма плуна
|
||
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sefice nemoj ne me cepkaj oti so ovie iglive turski oci ke ti iskopam...
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја ќе си пеам да не ми дојде газдата
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...така да знаеш...ти од мене направи смешна стара чупа......која толку долго време чекаше да му се предаде на еден маж..
_____ Ми текна на вас на одмор отидовте бре |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahh jas na podolg odmor sum... |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...аут оф инспирација
|
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трајко у пензија го пративме |
||
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 7879808182 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |