|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 7879808182> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si be viviiiiiiiiiii od nasata dalecna 2005
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glup si kolku sto kje si priznaes
a pameten tolku kolku sto kje ti priznaat drugite Изменето од anakin - 19.Јули.2011 во 15:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne znaes pa ich sto da napises, ne se otkazuvaj , turi smajli
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da ....silata e vo nas
si ostarel..edvaj te poznav
|
|
vivi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami i ti
sega si 6 godini POMUDRA |
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
36-ta e prelomna
|
|
vivi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ou da
najvazna |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzhi ja ustata zatvorena., reata da ne ti izleguva., vnimavaj na setilata., i zhivotot sekogash ke ti bide ispolnet
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hostesa ne vi treba vise...moze da se doutepate
|
|
vivi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas patetika e so golemo P
pogotovo na pocetokot na recnicata |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taman mislish se stishalo se..... ono bilo samo zatishje pred bura ..........no ok e bar se razdvizi malku tuka |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi se vash*te veruvanja?od kade doagjaat tie?tie doagjaat od socialniot um-., od drzhavata., od crkvata od religijata ., ad ateizmot., ....vie mozhete da go najdete izvorot od kade doagjaat tie., nabljuduvajte go vashiot um i ke vidite deka se shto nosite vo nego i go smetate za svoe., navistina ne e vashe.,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За каква ли тоа филозофија говорат момциве?
Ајде,спуштете ја топката нека мирува! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сто пати кажана иста лага станува интересна вистинасто пати кажана иста вистина станува жива досада |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7879808182> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |