|
Чекам... |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 109> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да дојде 8:00
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekam kafe da mi svarat i uz kafeto da si razlistam edno spisanie
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само да се пријавам...дека и јас чекам
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам да и дојде паметот, ама се друго и дојде освен тоа...
|
||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам јас...чекам
|
||
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам да се врати мајвеј и да ни раскажи шо биде работта со бандинито
дали крка уште некој шлакајнци (шлаканици мислам) а како да маваат со камшици се слуша |
||
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekam presuda...da vidam kolku ce go jadam...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам да слушнам што ја збрљал овој пат
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекам да ја видам со новата фарба
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Government property damage...
Ah da ...i se uste cekam...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekam da mu kazam oti bandini se preobrazi vo super bandini i vise ona slaka...a ne nejze....inaki vaka.. Nandini kerkata na Kadambari se razbole, pa Santo otide vo zatvor kaj Sandip da dogogovori za da dava toj krv za Nandini..pa ovoj se soglasi pa posle gi ucenuvase..pa si dojde gospodarot i Santo mu gi dade dokumentite za razvod aj da te vidam sega a |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ауууууууууу ова БАндини ти било ко оној филмот за тие двајца шо му ја скршија на брат му кичмата
Government property damage...
е ај...чекам проценка..па ако треба ќе собереме некое евро...колеги сме...не бива да на***ш |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала за инфото ама не ми кажа ништо за бандини (тоа девојчето мило и невино) тоа сите кое што го мразат ај ќе чекам да ми кажиш (утре) |
||
|
||
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не мислите дека сум се откажала...тука сум...чекам
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 7879808182 109> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |