![]() |
|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikogas ne se zapoznavme , kako so treba
Изменето од anakin - 28.Април.2008 во 17:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Nikogas ne e predocna! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vremeto ne e biten faktor
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ti si znaes!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ја со син ми се запознав на конверзација со комити
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
e bas taka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Zamislete proglasena e vremenska nepogoda i zaglaveni ste megju nepoznati lugje megju koj e i Toj. Se zapoznavate na najneverojaten nacin i se ponatamu sto se slucuva e uste pomalku od verojatno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ја со еден мој бивши со кој одев 3 години се запознав мошне чудно....односно се препознав. Сестра ми ми збореше дека со неа учел некој нов и личел на Тоше Проески. И ја онака пффф гајле ми е. и еден ден се сретнавме на автобуска..типот навистина беше копија у фаца на Тошка. А тој па ме препознал по тоа што сум си личела со сестра ми.....и вечерта зборат на телефон и по опис дознавме кој сме што сме и така се почна.....а после 3 години заврши.....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ripna u Vardar i padna vrz mene dodeka pecav riba
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
В Клуб де
![]() ![]() ![]() Изменето од GlenKlouz - 31.Август.2009 во 12:11 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Na fudbalska utakmica , smesnoto e sto sto se znaevme uste od sredno ama toa to ni tekna mnogu pokasno
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
preku mali oglasi
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ehh...dobra ideja,a jas nikogash ne gi chitam....od sega od tamu kje pochnam so chitanje,pa koj znae.... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
vo kafule
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |