|
Што е најважното нешто што сте го научиле? |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
unikat
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj treba da si veruva samo sebe si i vo Bog...site drugi lazat, manje-vise.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ne znae kako da se rodi mu ostavuva najvaznoto da nauci, da zivee
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke naucme SE,toa znaci krajot e blizo!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krajot e blizo nekogas i bez da naucis nesto
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas umirame kako laik!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
laik?-- mislis knigite umetnosta i ucenjeto mozat sekogas da go napravat toa najdobroto vo zivotot?
|
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobro da napravat STO???
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bilo sto--- sto kje gi natera da se razbudat sabajle so custvo , deka se srekjni sto pak se tuka na ova planeta
Изменето од anakin - 21.Ноември.2007 во 17:04 |
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa tocno go nema vo knigite
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi dali nzaes vo koj knigi da baras . Vo knigite na Aghata Cristy go nema .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema naprimer deka najubavo cvekje e obicna bulka vo zitoto |
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"koga ke prestaneme da gledame,prestanuvame da ucime"-David Baird
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke prestaneme da CUSTVUVAME,prestanuvame da ucime"-Anakin Sk mozes da gledas kolku sakas , ako ne go custvuvas dzabe ti e seto Изменето од anakin - 21.Ноември.2007 во 17:21 |
|
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најважно што сум научил е тоа да не верувам на никого и дека ако не научеш сам, никој нема да те научи.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |