![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dodeka korpata ne ja davate pred prviot cekor, nemam nisto protiv!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Ова горе е редоследот и нека се внимава да не се измешаат редовите
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
e konecno zbor vo koj imam doverba.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Nema ogranicuvanja vo vremeto
Koga si spremen koga srceto ti kazuva Koga si siguren deka sakas Koga znaes deka posle nema da se kaes |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Извинете што се мешам во женска тема, но ја пре би советувал да го слушате разумот, отколку срцето. Инес, ова не го сфаќај како демант, туку само како мој предлог.
Срцето е измаливо, заводливо, слабо, кревко, пречувствително, не секогаш спремно за разумни одлуки во вистински момент, а од друга страна пак затоа Бог не дарувал со разум, да можеме промислено и разумно да донесуваме одлуки.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Vo pravo si ama ima li razum voopsto koga se ljubi??
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Дали има не знам, но знам дека треба и дека е можно да има.
Понекогаш чувствата војуваат со разумот, но мора благовремено да го потчиниме срцето под разумот, инаку џиш работава
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ja i dadov posle nedela dena hahahahahahahahahahahahahahahaha
![]() |
|
![]() |
|
nedela dena e sirok poim......
![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
TACNO 7 dena si broev i dadov posle ne mozev da izdrzam heheheheheh
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
na tebe vednas bi ti dala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
ne se sekavam koja bese temata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |