![]() |
|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
Ikii xD ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ehh vo 6odd bese toa
![]() Kakvi paniki krevav eehah,strav,peperutki vo stomakot.. ![]() ![]() ![]() ![]() Nikogas nema da go zaboravam iako ne bese nesto posebno,ali bese bas so li4nosta koja ja sakav i seuste ja sakam..za zal ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SJECAM SE PRVOG POLJUBCA
SAMO ON JE BIO SLADAK SJECAM SE PRVOG DODIRA SAMO TADA SAM DRHTAO I ONDA SU NESTALA OSJECANJA NEOSJECAM NISTA SAMO SE SJECAM NEMA ZIVOTA OD SJECANJA DAO BIH MILIJARDU DINARA ZA JEDAN SEKUND PRVOG POLJUBCA Изменето од anakin - 03.Септември.2008 во 23:22 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako prviot ne e dobar...avtomatski stanuva i posleden
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
vikgay ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
mislam deka ke mi go otkinese jazikot
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
бљак...5000000 пати си ја премив устата
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ona i site ponatamosni vaka reagiraat so sum gi bacil
![]() |
|
![]() |
|
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Prviot Baknez hahahahaha
Prviot kako i posledniot sekoas se slatki |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bljak.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
ooooooooooooo,bilo je davnoooooo.....ama se potsekam kako vcera da bese ...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Spomenot ostanuva ziv se dodeka sakas da zivee...mojot prv baknez zivee vo moite sekavanja kako da bese vcera...duri se sekavam na mirisot i vkusot... cel zivot ke go pametam...
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
iznenadno ama ubavo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
prviot baknez go pametam povekje po toa sto ocekuvav a ne po toa kako bese
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
kabare e los zbor
na cuvstvata se sekjavame zasto toa e ubavo
vremeto gi brise losite spomeni
ubavite ostanuvaat
i ni se dokaz deka sme bile zivi
ljubev - znaci postoev
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |