|
КОНТРАДИКЦИИ ВО К'УРАНОТ |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
warrior
Група Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам нека преведе некој Изменето од warrior - 24.Мај.2007 во 16:46 |
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sega ova je za inaet nishto poveke.ili mozno je da navistina neznaesh?ko taka kako mozish da rechish nie sne vo greshka ko ne razbirash ili znaesh za nashata verba vo Hristos.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
warrior
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок не ти реков не верувај во христос или нешто слицно само потруди се да пишувас подобро искрено не мозам дда ги разбирам твоите постови не е од инает или несо друго туку многу ги мешаш буквите
Изменето од warrior - 24.Мај.2007 во 16:52 |
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda koga gi stavam sh i ch zaedno no tie znachat ova ш и ч зато не тие јасно.
|
|
|
|
hardcore
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nabrojte mi 3 svetci od k*ranot koi posvedocile za (ne)delata na muhamed....
|
|
Studentski Klub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако имало 500 сведоци за тоа што се случило, за исламот односнос за животот и делото и последниот говор и чувањето на исламот, имало 100 000 луѓе. Да, сто илјади луѓе во тоа време присуствувале на опроштајниот говор на ридот Арефат во близина на Мека, за време на годишниот аџилак.
Исус не умрел за да воскресне, тоа сите го знаат.
Книгите ви се искривени и преводи на преводи се, што веќе ви кажа и објасни чорбаџијата, а ја да не се повторувам.
Затоа, овој култ на личноста кој вие го верувате и проповедате, а малкумина од вас и практикувате, е само едно од делата на лажливецот Павле и останатите лажливи патријарси кои свесно ги менувале и извртувале зборовите на значењата. Како последица, имате книги признаени и непризнаени, незнаете 11 или 12 биле, тројство или четворство или петнаесеторство, па плагијатите на евангелијата (двајца препишувале од еден), па пиши бриши и сл.
Затоа, не кажувај ми за аргументи, зашто списите, ролните, фишеците и плочите ви датираат многу по Христа, а всушност кога беше тој роден? Аааа, ниту вие не знаете!!! Па што барате на форумов кога немате врска за ништо? А? Да навредувате, пцуете и омаловажувате?
Вие ќе сте понижените на Денот Суден!!!
|
|
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не си приклавај од умот оти ѕа секој ѕбор против Христос ти се брое.ама схто направил мухамед ѕа да има толку сведоци_никакви чуда .па нека не тие против оти мојот Бог прае и ден денес ГОЛЕМИ ЧУДА колку муслимани се префрлија кон Христос оти знаат кој је вистината.
|
|
|
|
warrior
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахаххахаххахаххахахаххахаххахахаххахаха
абе ти навистина не си ок хахахаххахаха абе не гледас ли тв кази ми кој муслиманин ја призна христијанската вераво спротивно јас не мозам да ги набројам сите христијани сто ја признаа муслиманската вера мозам само ова да ти го показам http://video.google.com/videoplay?docid=3053129118965963492&q=yusuf+estes&hl=en
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жал ст. клубе, немаме 100.000 сведоци за визиите на Мухамед. Тој е сам и осамен, спротивно на ЦЕЛАТА историја. Спротивно на сите Божји објави, почнувајќи од Авраам, Ное, Мојсеј, Давид, Соломон, Исаија, Исус, апостолите, и да не редам тука понатаму.
Вие имате еден човек, за кого има доста историски докази дека не бил баш нај-ок, и заради тој еден човек што не е баш нај-ок, треба да ги поплукаме СИТЕ Божји пророци и слуги? епа неќе моќи... |
|
Studentski Klub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие и онака ги плукате!!
На читај за илузиите и прикаските!
|
|
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
илузии на еден нестабилен човек... и ти сакаш со тоа да побиеш христијанство?
постојат вистински историски податоци, се разбира, кој се бавел да истражува знае, а кој препишува од марксистичко-муслимански извори, нормално дека ќе остане неук... патем речено, што бидна со контракциите во к*ранот? |
|
hardcore
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemaat odgovor,be moderatore,toa ti e.A za 100000 svedoci....Toa ti e.Nemocniot laze ili se krie svrtuvajci ja temata koj znae kade..NEMAAT odgovor za nisto.Tie se vodat od idejata"ili veruvaj vo alah ili si nevernik".Za dokazi,za svetci,za dobri dela....ne treba da se razmisluva zosto GI NEMA.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne spamiram samo potsetuvam..
kade vo atmosferata se naogjaaat zvezdite i mesecinata?
a bashka i kolku zvezdi imate vo sonceviot sistem, spored k*ranot ?
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a tuka te nema da se pojavis miralem???
14 te gradovi a?
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |