|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | ||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro mislenje,samo kolku e vistina,kolku od nas ke se pronajdat vo ova???patem sam-a go napisa ova ili go najde od negde,bas me interesira?
jas obi4no sum zadovolna od sebe i od lugjeto okolu mene,no ima i momenti na razo4aruvanje,ne e se rozevo! Изменето од nikita - 06.Април.2008 во 13:04 |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srekna sum na svoj nacin...
ne deka postignav nesto mnogu vo zivotov koj iako e pred mene ne go ziveam posebno...tuku srekna sum zatoa sto za prvpat zastanav na "zemja" stabilno oci vo oci so vistinata....sega koga postepeno ja brkam drugata vo mene se cuvstvuvam zadovolno i sfakam deka pocnuvam da ziveam vo realnosta
|
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fino,fino
|
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
avtorot e antoni de melo, a knigata se vika BUDENJE, odlichna e |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala,ke se obidam da ja pronajdam!!! |
||
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potresena sum od golemi zadovolstva bidejki naskoro se pretvorale vo teski razocaruvanja
tolkuvanje br.1: ramnoteza tolkuvanje br.2: prazna glava |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Задоволна сум ....сега ....а за понатаму....незнам....
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот е тркало. Еднаш сме на врвот еднаш сме на дното. Воглавно сум задоволен, иако секогаш може да биде подобро, зар не?
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mazohisti i pesimisti naogjat zadovolstvo vo razocaruvanjeto
a razgaleno rasprdeni se razocaruvat vo zadovolstvoto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Задоволна сум!Кратко и јасно!
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali ste srekni vo zivotot?Dali mislite deka ste ja postignale celta vo zivotot?Kolku ste zadovolni od mestoto (nivoto)na koe se naodjate vo opstestvoto?
Stanuvate li nautro velejki si :Jas sum sreken i zadovolen covek? Ili pak......luti ste na celiot svet,sakate da ste negde na nekoe drugo mesto,ne vi odi vo zivotot,rabotata..ljubovta..razocarani ste od se.... Животот има повеќе цели и никако не можеш сите да ги исполниш.
Задоволни, незадоволни, тоа е.
Наутро не станувам...Попладне станувам, така да тие мисли не ми се вртат во главата.
Ништо не може да ме разочара.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sestra mu na Dzokica se tusirala i za toa vreme dodeka se trla:
- Sakam maz, sakam maz ! Izleguva nadvor i ja ceka na zakazano batka i ja ispofakuva uste na start. Videl ova Dzokica i ide pod tus da se trla i vika : - Sakam tocak, sakam tocak ! |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
задоволство!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga sum razocaran togas sum na svoe...na dobro poznata teritorija...zadovolstvoto me plasi, ne e cesta i dobro poznata pojava
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |