|
HOSE SILVA - Паралелна работа на мозокот! |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 01.Октомври.2007 во 03:05 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 27.Септември.2007 во 10:06 |
|
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 01.Октомври.2007 во 03:05 |
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobra matematika ... samo sto ne e tocna ... nie pobrzo ke dademe pari za pica ... otkolku nesto da naucime ... jas licno sum sretnal nekoi ludje ... koi mi kazale mnogu vazni raboti ... i voopsto toa ne me kostalo ... inaku prema logikata na eden moj prijatel ... deka intelektualnata rabota e najeftina ... ako mu treba nekoj sovet od nekoj inznjer ... ke go odnesi vo kafana ... i za 10 kebapi se ke mu kaze ... za da bidam pokonkreten ... acelera iznapisala raboti ... koi voopsto ne se tocni ... |
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 01.Октомври.2007 во 03:06 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sto ako si platila ... samo sakav da ti kazam deka mnogu raboti imam nauceno i ne sum dal pari ... :) inaku se sakame mufte .... :) toa e normalno ... ako se mozi ... zosto da ne ... eve tuka mozevme da gi dademe rabotite bez pari ... ama nemase atmosfera za toa ... pa koj saka neka si plati ... :) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ACELERA ... sepak mislam deka se vrtime vo krug so ovaa tema se plaka - ne se plaka .... jas lichno nisto ne plativ ... a mozev ... samo ne mi se dade sansa ... ti si ja imala taa privliegija da platis ... si sakala si platila ... sepak vazno e dali od toa sto si platila ... sto si primenila vo zivotot ... ako nisto ne si primenila si platila preskapo ... no prema ona sto gledam sto imas pisuvano ... dosta raboti znaes ... i moze covek od tebe dosta da nauci ... pa naplatigo toa ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILVA METODOT so prosti zborovi se narekuva MOK NA PODSVESTA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba covek se da koristi za negovo dobro ... no ne na smetka na nekoj drug ... !!! Sepak bidejki malku se protezira toa deka frlame pari za se i sesto ... jas licno smetam deka mnogu pari sum frlil po razni gluposti ... a dosta raboti sum gi naucil bez pari ... no Silvata ne uci slednoto ... na primer medju dvajca moze da bide: 1. i dvajcata da dobijat 2. prviot dobiva vtoriot gubi 3. prviot gubi vtoriot dobiva 4. dvajcata gubat koga sorabotuvaat dvajca ... za da dobijat i dvajcata verojatnosta e 25 % ... a ona sto normalno go ziveeme vo denesno vreme vo "normalniot" svet verojatnosta za gubenje e 75 % ... ne e vazno dali eden gubel a drug dobil ... ili dvata izgubile ... zatoa poveke osekame deka se nesto gubime ... no sepak onie 25 % ne e mala verojatnost ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 01.Октомври.2007 во 03:06 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo acelera ... ti posakuvam prijaten i uspesen den ... mislam deka gi rascistuvame nekoi dilemi ... i deka na nekoj nacin isto kazuvame ... duri i od isti agol ... so mali razliki vo nijansi ... tamo kade sto nesto plakas ... a ne dobivas za toa nesto materijalno ... begaj od tamo ... so parite se kupuvaat materijalnite raboti ... dodeka "prosvetluvanjeto" ne se kupuva so pari ... ako nekoj saka da gi prosvetluva ludjeto so pari ... toa na kraj ke bidi toj ke ima mnogu pari ... a site naokolu siromasni i "prosvetleni" ... No vo edno sum siguren ... na covek mozes so sila da mu zemes ... nemoze so sila da mu dades !!! drugo: na covek mozes se da mu dades ... ako toj nema nesto odvnatre da nikni ... djabe e ... jas imam videno ... na eden balkun ... na 5 sprat ... vo betonot ... niknal trn ... po koja teorija toj niknal tamo .... kako uspeal betonot da go sovlada ... ??? drugo, znaes i samata deka mnogu bogati familii .. ke platat i ke imaat diplimi ... ama dali tie nesto so toa naucile ... ili pak ima koi se siromaski ... pa i bez nikakva pomos ke se vivnat vo zvezdite .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da doplonam acelera ... i mene mi e zal za nekoi koi sto nemaat pari da platat ... i nema da ja imaat moznosta na "prosvetluvanje" ... za niv e toa dobro ... barem nema da si gi dadat i poslednite pari ... za prosvetluvanje ... dovolno e da se bide vo pustina ... i covek ke se prosvetli ... imam prijatel ... koj sto za malku ne zamina na Sveta Gora ... i od tamo na Sinaj ... ostana tuka ... za sreka na familijata ... no toj i denes smeta deka parite ne se potrebni ... i taka zivee ... inaku ima dva fakulteti ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 01.Октомври.2007 во 03:11 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |