|
Алфа и Омега, Почеток и Крај |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука сум, ама не знам за што сакаш да коментирам? Некако исцрпен е муабетот... Сега ќе треба пак да се вратиме на честичките...
|
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бог никогаш никого не казнува, зошто тој е љубов, сите ние ја сносиме одговорноста за нашите дела и постапки кои се помалку или повеќе добри или лоши.
А за тоа што не се случуваат некои непосакувани рабоди тоа се искушенија кои бог ни ги праќа за да се утврдиме во верата
|
||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Belicka,tuka si??
Ti pishav na chat.. |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво Чаир ... драго ми е што се јави на оваа тема ... Аџија ... не го довршивме муабетот... ти остана кај честичките ... ами натамо ... толку ? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ОВА НЕ ПРОКОМЕНТИРАВМЕ ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PO MOE RAZMISLUVANJE ... MNOGU PROBLEMI PROIZLEGUVAAT ZATOA STO NE SE PRENESUVAAT RABOTITE IZVORNO KAKO STO SE TUKU SE PRENESUVAAT SO PO NEKOJ NEDOSTATOK.... PRIMER: 100 % E IZVOROT NA INFORMACIJATA 90 % JA PRENEL NEKOJ ... 80 % JA PRENESOL DRUG 70 % 60 % 50 % - VEKE E POLA VISTINA - POLA LAGA 40 % 30 % 20 % 10 % - JA PRENESUVA NA NEKOGO ... I TOJ MU KAZUVA NA DRUG 0 % 0 % - ZNACI SETO E LAGA... 0 % VISTINA 100 % LAGA SEKOJ PO NESTO SLUSNAL OD 0 - 100 % .... ONOJ KOJ STO SLUSNAL 100 % ... SE MNOGU MALKU NA BROJ ... ONIE KOI SE NA 50 % GI IMA MNOGU .... A NAJMNOGU GI IMA NA 0 % !!! E SEGA KAKO DA SE SLOZUVAME VO NEKOI RABOTI???? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Времето за Бога не не постои туку нема никакво влијание бидејќи Тој и го создал. А, создадено е заради нас луѓето. |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е точно дека Бог нема да казнува бидејќи е љубов. Кога се молиме велиме „Оче наш...“. Го признаваме Бога за наш татко. Секој родител најнапред го поучува и упатува своето чедо, но доколку тоа не помогне може да следи и казна. Нели? Размисли за односот на твоите биолошки родители и спореди го со родителскиот однос на Бога кон тебе. Само на последново додати многу, многу љубов и трпение.
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav Bronhi... se slozuvam so tebe ... Treba da odime so temata ponatamo.... Ako se sretnat dvajca moze muabetot da bide na sledniov nacin... Sredba na dvajca.... so razlicito znaenje ... 100 % so nekoj sto slusnal 0 % 90 % so nekoj 10 % 80 % so nekoj 20 % 70 % so nekoj 30 % 60 % so nekoj 40 % 50 % so nekoj 50 % - DOBRO KE SE RAZBERAT VO SE KE SE SLOZAT 40 % so nekoj 60 % 30 % so nekoj 70 % 40 % so nekoj 80 % 50 % so nekoj 90 % 0 % so nekoj 100 % VO SITE KOMBINACII KE IMAAT NEDORAZBIRANJA... SAMO ONIE KOI POLOVICNO SE INFORMIRANI... KE MOZAT DA MUABETAT... I DA SI VERUVAAT VO MUABETOT... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA DA MOZE DA RAZGOVARAAT I DISKUTIRAAT LUDJE KOI IMAAT PRIBLIZNO ISTI ZNAENJA ILI POZNAVANJA... AKO EDNIOT ZNAE 100 % MOZE DA RAZGOVARA SO NEKOJ KOJ ZNAE POVEKE OD 50 % !!! AKO EDNIOT ZNAE 0 % ... VO TOJ SLUCAJ TOJ SE ZNAE .... I MOZE SAMO KAVGA DA IMA!!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Bronhi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ова народот наш има убава изрека: „Да те чува Господ од приучени луѓе“ |
||
|
||
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ucen do prag, umen do vek,
marco odlicen si, vo vtoroto nekako te naogam...
a za da nema kavga jas si se povlekuvam
|
||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |