IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што е поарно, да си арен или лош со жена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е поарно, да си арен или лош со жена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:19
Originally posted by hektor hektor напиша:

SE SOGLASUVAM , odlicno od tvoja strana , taka da bide sve idealno , ama ne so site , mada iskreno ti velam zenite pocesto provociraat , si go baraat so sila 

Ne velam ne ama sekoe ZOSTO ima svoe ZATOA!!! I ubavo bi bilo koga ne bi ne stavale vo ist kos site - znaci poradi edna crna ovca nemoze celoto stado da e so crni ovci taka голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:25
sum bil so zeni vo zivotov moj , retki se tie sto postuvaat iskrenost големо%20гушкање
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:26
taka e lady blu..............isto vazi i za vas mazite..................ne se site mazi isti neli?????ima.mazi i maziiiiiiiiiiiiiiiiii..................zasto zaradi nekoi barabi stradaat tie "dobrite" mazi.............isto e toa????
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:27

sum bil so zeni vo zivotov moj , retki se tie sto postuvaat iskrenost големо%20гушкање

e............pa ili si bil so pogresni zeni................ili do tebe nesto bilo..............голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:34
ne ne ne , ne sum bil so pogresni , sekoja zena mi dala del od sebe , me spremale dolgo za da ja odberam vistinskata , nikoga ne zalam sto sum bil so nekoja , osven so edna dve , ne zaradi srcekrsenje tuku sum napravil pogresna procenka , mrazam pogani zeni
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:35

Iskrenosta e raritet koj retko koj go poseduva na denesno vreme...zatoa koga ke se najde licnost so takva doblest treba da se ceniголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:37
Eve edna informativno-humoristicna sodrzina na temava. Toplo preporacano za pripadnickite na ponezniot pol:

"What Happened to All the Nice Guys?"

http://www.craigslist.org/about/best/lax/483318927.html

голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 13:45
Originally posted by sensei sensei напиша:

Eve edna informativno-humoristicna sodrzina na temava. Toplo preporacano za pripadnickite na ponezniot pol:

"What Happened to All the Nice Guys?"

http://www.craigslist.org/about/best/lax/483318927.html

голема%20насмевка

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 14:09
sensej ja procitav ebenata prikazna i super e , fraerot ja pisuval vo 3 casot nautro , ja napunil so pcovki sto znaci spizden , so zar go pisuval ova, ako taa drugarkata mu rece da se smirat , ke se smiri i za zena ke ja zeme , koga nekoja zena te progonuva vo zivotot , losa r abota e taa , nekoi ne mozat da se rehabilitiraat godini , decenii , vekovi itn iitn
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 14:17
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање

големо%20гушкање

Hektor, tipot moze bil napizden, a moze ja destiliral mislata podolgo vreme zosto e dobro sroceno, ama mene mi lici na tipicen slucaj. среќа
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
antonijo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 16.Март.2006
Поени: 276
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antonijo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 14:22
ne da bides los... poveke da rabotis [sexsas] za poveke da te saka.....i  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 14:29
Originally posted by antonijo antonijo напиша:

ne da bides los... poveke da rabotis [sexsas] za poveke da te saka.....i  

Mislis deka se e do sexot?!?!?!? 
Кон врв
antonijo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 16.Март.2006
Поени: 276
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antonijo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 14:46
siguren sum 100% ne rekov na sekoj 5 minuti da se ima redovno.. moze gresam ispravete me... dajte argumenti....ubedeteme deka ne e taka 
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 03:10
Zavisi od zenataсреќа
Life is beautiful
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.