![]() |
|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne velam ne ama sekoe ZOSTO ima svoe ZATOA!!! I ubavo bi bilo koga ne bi ne stavale vo ist kos site - znaci poradi edna crna ovca nemoze celoto stado da e so crni ovci taka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sum bil so zeni vo zivotov moj , retki se tie sto postuvaat iskrenost
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
taka e lady blu..............isto vazi i za vas mazite..................ne se site mazi isti neli?????ima.mazi i maziiiiiiiiiiiiiiiiii..................zasto zaradi nekoi barabi stradaat tie "dobrite" mazi.............isto e toa????
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
e............pa ili si bil so pogresni zeni................ili do tebe nesto bilo..............
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ne ne ne , ne sum bil so pogresni , sekoja zena mi dala del od sebe , me spremale dolgo za da ja odberam vistinskata , nikoga ne zalam sto sum bil so nekoja , osven so edna dve , ne zaradi srcekrsenje tuku sum napravil pogresna procenka , mrazam pogani zeni
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Iskrenosta e raritet koj retko koj go poseduva na denesno vreme...zatoa koga ke se najde licnost so takva doblest treba da se ceni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Eve edna informativno-humoristicna sodrzina na temava. Toplo preporacano za pripadnickite na ponezniot pol:
"What Happened to All the Nice Guys?"http://www.craigslist.org/about/best/lax/483318927.html ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sensej ja procitav ebenata prikazna i super e , fraerot ja pisuval vo 3 casot nautro , ja napunil so pcovki sto znaci spizden , so zar go pisuval ova, ako taa drugarkata mu rece da se smirat , ke se smiri i za zena ke ja zeme , koga nekoja zena te progonuva vo zivotot , losa r abota e taa , nekoi ne mozat da se rehabilitiraat godini , decenii , vekovi itn iitn
|
|
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() Hektor, tipot moze bil napizden, a moze ja destiliral mislata podolgo vreme zosto e dobro sroceno, ama mene mi lici na tipicen slucaj. ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
ne da bides los... poveke da rabotis [sexsas] za poveke da te saka.....i
|
|
![]() |
|
Mislis deka se e do sexot?!?!?!?
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
siguren sum 100% ne rekov na sekoj 5 minuti da se ima redovno.. moze gresam ispravete me... dajte argumenti....ubedeteme deka ne e taka
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Zavisi od zenata
![]() |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |