|
Какви видови гаќи користите |
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne ste tachni vie...
...imam edni interesni bash, ko novina se izshtampani, so svashta perverzno iznapishano po niv ama bash ko novina se ...tie mi se najintersni...inache stoznam nosam sekakvi boi i formi, najomileni mi se crnite i sivite...i da redovno menjam ... hahahahaaaa |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што сте запнале на гаките.
ГАКИ СИ СЕ ГАКИ. гледајте што има под нив....... почувствувајтего/ја и уживајте............ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preku zdravi gaki prdeskata se filtrira niz niv i ne moze da predizvika ostetuvanja na belite drobovi na nekoj sto e vo vasa blizina
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како папагалот на збунет таКВИ ГАЌИ
Изменето од nina1 - 03.Јануари.2008 во 16:11 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaa , samo smej
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа така фино го заколев папагалот твој и сеа нов ќе ти купав оваков некако уше поубав од тој еве гои то два ќе бидат
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke kupam stapica za gluvci i nema da mozes da se priblizis
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стапицата за глувци ке ја тргнам со стап и ќе му се приближам лалалалала....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ja ke staam kofa so gomna da mu padne na glava na toj sto ke se priblizi lalalala
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ja ke staam kofa so gomna da mu padne na glava na toj sto ke se priblizi lalalala
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе ја невидлива ќе бидам да не ми паѓа:лллалалалалал
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака нешто бев за нова година само моите ракавици се бољи.... нормално не се шетав ваква
Изменето од blueprayer - 03.Јануари.2008 во 22:10 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gaki? Toa odamna ne koristam
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |