IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов или кариера ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов или кариера ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
Автор
Порака
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 10:03
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

што ќе ти е кариера ако немаш љубов која ќе те води во животот?
или која ќе се заљуби во тебе ако не си професионален  во она што го работиш?

- Zenite ja sakaat mokjta.Koga ke ja izgubis mokjta ili koga ke ja nemas togas ...ja gubis i "zaljubenata".
   Ona uste vo istiot moment ke si se "zaljubi" vo drug otkako ke ti dade "kloca".Ti ne se sekiraj za toa Embarrassed
   I poradi  sto e veke pominato i pocuvstvuvano na svoja koza veke se stanuva profesionalen na ovoj privaten plan Thumbs%20Up

Make love and respect your profession

Кон врв
pecko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pecko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 11:40
da tocno koga se saka sese moze onoj so saka da napravi nesto ke najde nacin a onoj sto nesaka......ke najde opravdanie...

leeeeeeeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 13:26
   Ljubovta  sprema karierata e pobitna i najprvin treba da se realizira bidejki vo ova rasipano vreme samo toa e potrebno ako sakas da te pocituvaat i da te sakaat.
  Sekako deka paralelno moze da se odvivaat rabotite, zosto da ne kako relaksacija ...Smile

Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 00:32
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

што ќе ти е кариера ако немаш љубов која ќе те води во животот?
или која ќе се заљуби во тебе ако не си професионален  во она што го работиш?

yes...Tongue
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:54
Originally posted by joli joli напиша:

sekogas sum slusala deka dve dobri raboti vo zivotot NEMA zatoa moras od edna da se otkazes dali od ljubovta ili od karierata no edna rabota sekogas se zrtvuva vo zivotot i sekogas so vreme na zivotot se pokajuvame zasto sme ja odbrale pogresnata strana i ke mislime kako li ke bilo ako sme odbrale vtorata strana ZATOA NIKOGAS NEZNAESSleepySleepySleepy

NEKOGAS E PODOBRO I DA NEZNAES...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 10:35
     Kolku sto e covekot ponapreden vo svojata kariera tolku poveke ima otvoreni "ljubovni porti" .Thumbs%20Up

Zarem postoi denes nekoj koj zivee samo od ljubov?Smile

Dokolku nemas pari znaci nemas i kariera kakva takva  i  definitivno nema da bides "interesen" za nekoj Ouch

...nitu kucinjata bi me mirisale koga bi nemal kariera Wink

(napisano so grubi zborovi vo ramkite na ova nase bedno opstestvo,vo koe go izivaat zivotot samo okolu 15-23%)

Ouch

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 10:39
Dobra kariera i zabraneta ljubov, strashno i strastno odlicna kombinacija   LOL

Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 10:48
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Originally posted by marence marence напиша:

Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата, тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а повеќе напредувам.

ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака

Sekogas e taka za zal. Vie ste sekundaren faktor koga e vo prasanje samoinicijativnosta . Sekogas cekate od nekoj drug Clown

не е така љубовта знаци поддрска помош, позади секоја успешна зена стои маж со разбирање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 11:26

Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата, тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а повеќе напредувам.

ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака

Sekogas e taka za zal. Vie ste sekundaren faktor koga e vo prasanje samoinicijativnosta . Sekogas cekate od nekoj drug Clown

не е така љубовта знаци поддрска помош, позади секоја успешна зена стои маж со разбирање

Denes ne e bas taka iako toa i go preferirame i dvajcata , marence Sleepy

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 16:28
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Да немав дечко со кој одам долго време и да не ми се дешаваше нешто слично, ќе одговорев ЉУБОВТА.... Ама не е така.... Имам шанса да идам у Франција за да продолжам со школување и да имам боље иднина.... Арно ама, не сакам да идам затоа што ќе го изгубам дечко ми, а многу го сакам иако понекогаш се залажувам самата дека не го сакам толку многу и дека ќе го преболам, знам дека нема да биде толку едноставно.... И сега стварно незнам за што да се одлучам.... Многу ми е тешко, и пробувам да не мислам на тоа, туку да одлучам кога ќе дојде време, ама он уште повеќе ми отежнува со тоа што не ми верува (барем така вика) дека сакам да останам само заради него... Некој совет? Confused

I sto odluci ?`Question
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 22:42
spored mene sekogas treba ljubovta da bide pred karierata zs so ljubov ke imame i pogolemi uspesi i vo kariereta
a za toa koga nekoj go sakame i treba da izbereme megu nego i karierata mislam deka najprvo treba da proverime dali taa licnost navistina ja zasluzuva nasata ljubov
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 23:07
Big kiss da si se spakuva koga ke dojde vreme
i da si odi-ako navistina sama saka.
Za deckovci koi ne veruvaat vo zborovite koi gi kazuvame
voopsto ne vredi da se rizikuva da se propusti sansa koja
mozebi samo ednas vo zivotot se pruza!
Ova e moe mislenje koe ne mora da se poslusa,no vredi da
se razmisliWink

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2007 во 00:07
zenata so ljubov vo sebe  i  so  dobra kariera ne e loso da gi spodeli so nekoj od sprotivniot pol a  i bi bilo sosema ispravno.
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:01
Ne znam .... zavisi sto vi e povazno.. dali ljubovta ili toa kolku ke uspeete vo zivotot.. ako mora da birate... A mislam deka mozete da imate dobar ljuboven zivot i dobra kariera... ali seto toa zavisi od vas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,891 секунди.