|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | |||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- Zenite ja sakaat mokjta.Koga ke ja izgubis mokjta ili koga ke ja nemas togas ...ja gubis i "zaljubenata". Ona uste vo istiot moment ke si se "zaljubi" vo drug otkako ke ti dade "kloca".Ti ne se sekiraj za toa I poradi sto e veke pominato i pocuvstvuvano na svoja koza veke se stanuva profesionalen na ovoj privaten plan |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
pecko
Група Регистриран: 10.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da tocno koga se saka sese moze onoj so saka da napravi nesto ke najde nacin a onoj sto nesaka......ke najde opravdanie...
|
|||
leeeeeeeeeeee
|
|||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubovta sprema karierata e pobitna i najprvin treba da se realizira bidejki vo ova rasipano vreme samo toa e potrebno ako sakas da te pocituvaat i da te sakaat.
Sekako deka paralelno moze da se odvivaat rabotite, zosto da ne kako relaksacija ... |
|||
|
|||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEKOGAS E PODOBRO I DA NEZNAES... |
|||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kolku sto e covekot ponapreden vo svojata kariera tolku poveke ima otvoreni "ljubovni porti" .
Zarem postoi denes nekoj koj zivee samo od ljubov? Dokolku nemas pari znaci nemas i kariera kakva takva i definitivno nema da bides "interesen" za nekoj ...nitu kucinjata bi me mirisale koga bi nemal kariera (napisano so grubi zborovi vo ramkite na ova nase bedno opstestvo,vo koe go izivaat zivotot samo okolu 15-23%) |
|||
|
|||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobra kariera i zabraneta ljubov, strashno i strastno odlicna kombinacija
|
|||
|
|||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не е така љубовта знаци поддрска помош, позади секоја успешна зена стои маж со разбирање
|
|||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Denes ne e bas taka iako toa i go preferirame i dvajcata , marence |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I sto odluci ?` |
|||
|
|||
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
spored mene sekogas treba ljubovta da bide pred karierata zs so ljubov ke imame i pogolemi uspesi i vo kariereta
a za toa koga nekoj go sakame i treba da izbereme megu nego i karierata mislam deka najprvo treba da proverime dali taa licnost navistina ja zasluzuva nasata ljubov
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Big kiss da si se spakuva koga ke dojde vreme
i da si odi-ako navistina sama saka. Za deckovci koi ne veruvaat vo zborovite koi gi kazuvame voopsto ne vredi da se rizikuva da se propusti sansa koja mozebi samo ednas vo zivotot se pruza! Ova e moe mislenje koe ne mora da se poslusa,no vredi da se razmisli |
|||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenata so ljubov vo sebe i so dobra kariera ne e loso da gi spodeli so nekoj od sprotivniot pol a i bi bilo sosema ispravno.
|
|||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam .... zavisi sto vi e povazno.. dali ljubovta ili toa kolku ke uspeete vo zivotot.. ako mora da birate... A mislam deka mozete da imate dobar ljuboven zivot i dobra kariera... ali seto toa zavisi od vas
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |