|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 678910 263> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 26.Септември.2007 во 19:40 |
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beleg koga rekov deka imas angel ne pogresiv
toa e tvojot zivot, sreka.. pozdravce do angelceto
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каков ангел, ангелите можат вода да му носат. Тоа е венец на Божјите созданија - дете
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decata gi sakam poise od zivotov moj i bi sakal da imam mnogu deca!!!!!mnogu se mili,bezgresni,slatki,...............
|
|
ece
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Vnimavajte da ne potcenite niedno od ovie najmaleckive,zasto nivnite angeli na neboto se postojano so Mojot nebesen Tatko"
(Matej 18:10) |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
децата се наше најголемо богатство.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sushtestva so najcista dusa, angeli....samo nemozam da razberam lugje sto ne sakaat deca?!?!!
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да... тоа се луѓе што не го сакаат човечкиот род...
|
|
You are fired!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se razbira decata se nesto najubavo nesto za majkite
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i za tatkovcite
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otsekogas sum sakala deca,cuvav novorodencinja,bebinja pa i deca,ama tolku ljubov da moze da se dade za dete ne veruvav deka postoi.
Go imam 16 dena i nema nisto poubavo,ponezno,poslatko i ponevino na svetot lele ke go izedam!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека ти е жив и здрав Calvin!
голем да расне! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина децата се дар од бога, сите ги обожаваме, но дај да поразговараме за тоа колку е тешко да бидеш родител.Не во смисла дека треба да се жртвуваш за нив, мислам дека тоа го прави секој родител, туку од аспект на нивното правилно воспитување, што е она што е најдобро во моментот за нив.
Ви се случило ли да не знаете како да постапите во дадена ситуација со нив, да се чудите од постапките на своите деца. Јас имам четиринаесет годишна ќерка и таа вечерва ми приреди таков хистеричен напад, а поводот беше безначаен, што просто не можев да се изначудам, а не да знам што да правам.Сега цело време си мислам каде згрешив со воспитувањето. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |