|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 678910 37> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas na mesecinata kako sto rece brza tamu bil gorbot na alexandar makedonski |
|
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш нема да дознаеш кој ден ќе ти е претпоследен ,веза неам шо би правил,ваљда ќе го дочекам тај момент неспреман, за ништо посебно
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Bufce
Група Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi go zamolila gospod da mi kaze kade zastanaf! Kade prestanaf da bidam dete! i Kade umre detskoto vo mene!
|
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобро се живее, ако мислиш дека имаш само уште еден ден...
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сум имала уште еден ден пред да умрам ќе ги викнам сите роднини и пријатели за последно ама повеќеро ќе сакам со мпоите деца тој ден да го седам и зборувам ама и многу ќе се радвам оти знам дека ќе си одам кај Госпо во Рајот.доста од овој маѓен живот.ама најжално ќе ми биде за децата мои. |
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........................................................................................................................
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden den
kako nieden eden den suden ne osuden nekogas treba a zalsuzis za toj eden den presuden |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas i minuta e dovolno....
samo edna ama smestena vo istorija... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmmmmm..
da , da, da, .......se mislese samo edna minuta rekol hmmmmmmmm.. neka e Waterloo..... odime utre 17 juni 1815 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакин ајде кажи ти што би направил ако си имал 1 ден пред умирачка .
|
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pr.jas baram svekji vo boja i prodavam paloma maramici...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pastirav rome |
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да анакин ќе дојде но за повекето луѓе нема да знаат оти им је дојден денот,затоа све им је шала и не размислуваат за тој момент може да дојте толку брзо како ко ќе клепниш со окото,денес сне тука утре не.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |