|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 678910 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa odgovara so bozicnoto raspolozenie
no se somnevam deka foto clenovi kje se raspolozat hahahhahahahah kje me sotrat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен ми се допадна она ѕвездичка или плус во окото, ми разбуди спомени
Хахахх не можат да те сотрат, не ти можат ништо освен да бришат, ама пак те боли уво |
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој нема намера никого да сотре Анакин, ај обиди се како што кажа Deemee, да ја избелиш белката во окото |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ozbilno go kazuvas?
ili si sarkasticen ako sakas mozam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе, озбилен сум
немам време сега да отварам фотошоп, ќе бегам на работа |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
kje bide |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:33 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:33 |
|
|
|
slavicca
Група Регистриран: 22.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicno izgleda!:)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf neso se smeni
pocnaa da me falat hahahhahah |
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originalna:
Modeficirana: Originalnata slika e pretemna, ne samo subjektivno, tuku i objektivno - proveri go histogramot vo PS. Brzata korekcija na levelite, so maloto doosvetluvanje vo predelot na chadot od cigarata otkriva prekrasni detali, atmosfera pa duri i mistika koi taka ubavo ja komplimentiraat umetnikovata ideja. Sevkupnata korekcija traeshe samo dve-tri minuti. Osvetlenosta, se razbira moze da se modulira po zhelba... Изменето од Zoran K - 12.Јануари.2007 во 18:24 |
|
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Diptihot Reena stvarno mi se svide, ni mislam deka leviot del moze da bide podobro resen...
Original: I moja varijanta: |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vaka
tvojata verzija so horizontal flip |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene originalnata verzija poveke mi se dopagja i toa od poveke prichini.
Prvo agololot na postavenosta na glavata: originalnata verzija, kako i onaa na Koki, dava mnogu pogolema dinamika i ramnotezha na celata slika gradejki V forma so agolot na postavenosta na zenskoto telo. Nalegnatosta na glavata i teloto na devojkata na samo edna strana ne mi se dopagja tolku... Originalniot diptih e dosleden na pravecot na doagjanjeto na sonchevata svetlina (i kaj dvete sliki od levata strana) so sto vo potpolnost se zadrzhuva umetnichko-tehnichkiot integritet vo izvedbata na deloto. I kaj dvete ponudeni varijanti toa e nedosledno i konfotirachki - ednas doagja od desno, a potoa od levo. Dodeka originalnata varijanta sugerira deka teloto i likot pripagjaat na edna ista devojka slikana na isto mesto i vo isto vreme, toa ne moze da se kaze za alternativite. Okoto na devojkata na originalnata varijanta e "pokvalitetno" od sekoj aspekt otkolku vo alternativnite, a so toa i celoto lice stanuva pointeresno. Na krajot, senkata na originalot go deli liceto samo ednas nekade po sredinata i go pravi istoto vizuelno pochisto. Изменето од Zoran K - 13.Јануари.2007 во 20:18 |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |