IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 89>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 12:50
pa odgovara so bozicnoto raspolozenie
no se somnevam deka
foto clenovi kje se raspolozat
hahahhahahahah
kje me sotrat
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 12:55
Ептен ми се допадна она ѕвездичка или плус во окото, ми разбуди спомениTongue

Хахахх не можат да те сотрат, не ти можат ништо освен да бришат, ама пак те боли увоLOLLOL
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:02
Originally posted by влечка влечка напиша:

Ептен ми се допадна она ѕвездичка или плус во окото, ми разбуди спомениTongueХахахх не можат да те сотрат, не ти можат ништо освен да бришат, ама пак те боли увоLOLLOL

Никој нема намера никого да сотре

Анакин, ај обиди се како што кажа Deemee, да ја избелиш белката во окото
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:05
ova ozbilno go kazuvas?
ili si sarkasticen

ako sakas mozam
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:05
Абе, озбилен сум
немам време сега да отварам фотошоп, ќе бегам на работа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:11
ok
kje bide

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:26
Star

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:33

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 13:33
Star

Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:33

Кон врв
slavicca Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Декември.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slavicca Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 17:11
 odlicno izgleda!:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 23:03
uf neso se smeni
pocnaa da me falat
hahahhahah

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 18:14
Originalna:

Modeficirana:

Originalnata slika e pretemna, ne samo subjektivno, tuku i objektivno - proveri go histogramot vo PS. Brzata korekcija na levelite, so maloto doosvetluvanje vo predelot na chadot od cigarata otkriva prekrasni detali, atmosfera pa duri i mistika koi taka ubavo ja komplimentiraat umetnikovata ideja. Sevkupnata korekcija traeshe samo dve-tri minuti. Osvetlenosta, se razbira moze da se modulira po zhelba...

Изменето од Zoran K - 12.Јануари.2007 во 18:24
Кон врв
Janus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2005
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 18:46
Diptihot Reena stvarno mi se svide, ni mislam deka leviot del moze da bide podobro resen...
Original:
I moja varijanta:

Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 19:18
a vaka Question

tvojata verzija so horizontal flip
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 20:16
Mene originalnata verzija poveke mi se dopagja i toa od poveke prichini.

Prvo agololot na postavenosta na glavata: originalnata verzija, kako i onaa na Koki, dava mnogu pogolema dinamika i ramnotezha na celata slika gradejki V forma so agolot na postavenosta na zenskoto telo. Nalegnatosta na glavata i teloto na devojkata na samo edna strana ne mi se dopagja tolku...

Originalniot diptih e dosleden na pravecot na doagjanjeto na sonchevata svetlina (i kaj dvete sliki od levata strana) so sto vo potpolnost se zadrzhuva umetnichko-tehnichkiot integritet vo izvedbata na deloto. I kaj dvete ponudeni varijanti toa e nedosledno i konfotirachki - ednas doagja od desno, a potoa od levo. Dodeka originalnata varijanta sugerira deka teloto i likot pripagjaat na edna ista devojka slikana na isto mesto i vo isto vreme, toa ne moze da se kaze za alternativite.

Okoto na devojkata na originalnata varijanta e "pokvalitetno" od sekoj aspekt otkolku vo alternativnite, a so toa i celoto lice stanuva pointeresno.

Na krajot, senkata na originalot go deli liceto samo ednas nekade po sredinata i go pravi istoto vizuelno pochisto.

Изменето од Zoran K - 13.Јануари.2007 во 20:18
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 89>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.