|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Strav samo od mojot bes, od afekt, koga mi se spusta roletnata...
|
||
DeepBlue
|
||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema covek koj sto ne se plasi od nisto,ne postoi na planetava takov covek,i ako postoi vsusnost toj e bolen .I ne e sramno da kaze covek od sto se plasi,imam citano mnogu cudni fobii,na primer fobija od zlato,fobija od pari,fobija od kolena,zamrznat grasok i tn...Zvuci nekako mrdnato toa,no sepak predizvikuva strav za nekogo.
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денеска преумрев
си идам прееска накај дома, и гледам едно куче како трча лево десно на улицата... видов дека се спровна меѓу две девојчиња... и таман помислив дека го поминав ,,спокојно,, се затрча накај мене... дојде и ме душна... а мене морници ме полазија а јас па му викам... не не не... немој... и не сте свесни колку му олесна кога видов дека еден човек го бркаше мислам дека од што се преплашив ми удри крвта во главата... и почнав да чувствувам притисок кај челото а срцето туп туп туп... се плашам неверојатно многу од кучиња !! Изменето од BisernA - 04.Февруари.2009 во 18:14 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fobii ili stravovi bdeat vo mene...covek so emocii normalno deka strepi od nesto ...
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zamisli isto jas edno ogromno crno kuciste lejjjjjjj |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno ve razbiram..i mene istoto mi se ima deseno i toa so doberman..poleka mi se namaluva toj strav od kucinja,ama sepak seuste go imam.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понекогаш се обидувам да вдишам и да поминам покрај куче... ама не можам...
еднаш дури и преседев во дворот саат време од 3 до 4 ноќеска оти ми беше страв да поминам од моето куче |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......strav.....i toa ogromen strav od visoçina.....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od zmii i od zatvoren prostor!!!
i toa ovie fobii mi se pojavija pokasno vo zivotot...kako dete gi plasev site bratucedi, bratmi so crevoto od pravosmukalkata kako da e zmija i se zatvorav vo plakari i po nekolku sati samo da uplasam nekoj
ali sega zmija na tv da vidam mislam deka ke se onesvestam..a zatvoreni prostorii ne fala....ako nekade wc e mnogu malo ne mozam da vlezam
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
biserna
Изменето од ANITA11 - 05.Февруари.2009 во 10:10 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi e strav od gubenje karakter ako me zakaci nekoja ubaa, so mnogu pari i samo mene me saka
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам фобија од ограничени умови, висина и сиромаштија.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poprijatno mi e na grobista nego da setam po prodavnici
|
||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fobija imam od visocina i vozenje vo tunel,
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |