![]() |
|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Автор | |
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovaa pogovorka e poinakva tamu kade shto go vadish lebot ne go stavaj k***t |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
mislis dali ke i dadam ostavka ako me otkaci?!? Gladaj seks so prijatelka ili so koleska ne podrazbira nikakva emotivna vrska pa da se otkacuvame - ako go napravime toa dovolno sme otkaceni. Jas keif - taa keif . Posle toa sekoj na svoja strana- zivotot prodolzuva. Изменето од Anthony - 26.Декември.2007 во 11:04 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a ke dades ostavka ako te otkaci?
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Da, ako e obostrana zelba, zasto da ne? Sto vrska ima dali mi e koleska ili prijatelka??? Ne mi jasno ??? Ne ja razbiram moralnata dilema
![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Tamu kade go vadidish lebot, ne go spomenuvaj seksot.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
простотилак!!!немам со кого па со колега..свашта..тоа го прават само апла загорени или пак деца!!!
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
МА ПЛЕСКАЈ...ИЧ НЕ ЧЕКАЈ....ТОА ЌЕ ИМ ОСТАНЕ...КОЛКУ ДА НЕ ШКРТААТ ПО ФОРУМИ КОГА ЌЕ СЕ ОМАЖАТ.... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
познавам една довојка која не и е сватливо да има секс со колега, а имала со неколку колеги
![]() Јас искрено си кажувам дека на Искра од факс, ако се рачуна за колешка ќе ја сфучам ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 18:52 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kolega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a ako te onadue odzadi?....
![]() |
|
![]() |
|
се сложувам со членот над мене. кога некого гледам како колега не можам да го гледам и како секс партнер. знам дека партнерот треба да ти биде и пријател и дечко и се ама не и колега
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne nikad, zadovolstvo i biznis e mnogu greshna rabota da se mesha...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |