![]() |
|
Ајвар |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj mnogu si svilena
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Не сум свилена, само мудро располагам со силата што ја имам
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
на работа ... кога ќе дојде време за ајвари ... колешките ќе не потечат од рецепти за ајвари, лутици ... а за количините пак .. вреќи ... после ние колегите ... си викаме ... море треба цел трактор ... па камион ... малку е .. па воз .. малку е ... и завршивме со брод пипери ... е толку треба да се направи ајвар ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ајварот да се промеша со неколку јајца варени
и едно парче сирење и пола пакетче маргарин...
тоа е одлично и многу вкусно...може да се служи и како салата...
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ајвар на леб со сирење (ова памтам уште како ептен малецок кога идев кај баба ми
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ovoj recept ke go probam ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
и да пробаш...ќе се изненадиш колку
е вкусно...прсти да излижеш...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Ајварот е наш заштитен знак смао што други си го промовираа како нивен производ. Нема врска, Ајварот е највкусна зимница,нема витамини ама нема човек што не го сака. Лепче,ајварче и сиренце...ммммјам...
![]() |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Заборавив да кажам дека денешниве рецепти за ајвар се со морков и модар патлиџан ама веднаш се менува вкусот. Ајвар само од пиперки тоа е вистинското!!!
![]() |
|
![]() |
|
mmm... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Go obozavam ajvarot..
ama mnogu lepce mi odi so nego
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
go imam ova jadeno i prevkusno e! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
mnogu pati si jadam ajvar lut so lepce prosto je, ucen sum od mal da go jadam i uste mi je kef.
|
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Лут да е.(слатко лут) а не да те поти.А посладок од тава да го јадес топол кога е со сирење
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |