![]() |
|
DEJA VU |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Демек, имало и други двојни дежаву-а? Ако знаеш некој случај..... Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:27 |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Hero - 30.Март.2008 во 01:09 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Еј немој ова со кармава, ќе ја распраиме до сабајле!!! ![]() Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:27 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Па искрено не знам....но сигурен сум дека ги имало ...и тоа во безброј....а нема да ме чуди фактот ако имало и тројни итн Дежаву-а |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Еј сега, не го претерувај! Тројни ![]() Збориме за симултани дежаву-а на луѓе кои се во иста ситуација. Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:28 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
James ne preteruvam....samo rekov deka ne bi me cudelo....vo ista situacija
|
|
|
|
![]() |
|
Могуче, могуче...... Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:28 |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Го гледав Butterfly Effect 2 (првиот дел е многу подобар) филмов обработува некоја слична тема, кога главниот лик ги се враќаше кон одреден настан, доживуваше Déjà-vu, и успеваше да го смени текот. Ама оние Déjà-vu што јас сум ги доживеала премногу се кратки, едвај се свеснувам што ми се случува а камо ли нешто да менувам, мислам не ни верувам во тоа.
Изменето од Monuska - 31.Март.2008 во 19:32 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
CONTESSA i jas bi sakala tocna definicija da znam... mozebi i postoit takvo nesto... samo nie uste ne sme go doznale, ili se krie od "nas"
|
|
![]() |
|
но сепак се случува ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Déjà-vu - грешка во матриксот! (Не ми текнува ништо, па лупам глупости!) ![]() Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 15:29 |
|
![]() |
|
Ќе се надоврзан на глупостите
![]() Нешто што ни останало во меморија од предходниот живот ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
da mi se slu4ilo i toa poveke pati
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |