IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Зoшто сте на Идивиди форумот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зoшто сте на Идивиди форумот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 43>
Прашање: Zasto ste na forum
Одговор Гласови Статистика
10 [6,71%]
61 [40,94%]
20 [13,42%]
1 [0,67%]
4 [2,68%]
38 [25,50%]
15 [10,07%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 22:00
baram sudbina Evil%20Smile
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 00:37
strasno se relaksiram
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 01:35
he he i jas isto se relaksiram koga mi e dosadno...
speed
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 09:07
Ja ... si go baram
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 08:24
bas i nemam konkreten odgovor zasto sum na forum,no od koga ke se isklucam od forum gledam deka sum izgubila prilicno vreme bas za dzabe,zosto od se ova negledam bas nisto ok,bar za mene.no veke ako sakam da naucam nesto ili mi e potreben sovet za nekoja oblast togas odam na stranski forumi.ovde dva tri forumi se ok drugoto e drn drn.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 12:53
Jas . . . nemam drugi prijateli pred koi ne moram da se pravdam zaradi ova ili ona, ode sum ednostavno jas, onoj neodgovorniot i takarodeniot
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 17:26
na forum sum oti sakam, nikoj ne me prisiluva, sama sakam , a i ne mozam da im odoleam na nekoi clenovi sto prosto me voodushevuvaat so komentarite i nivniot nacin na pisuvanje.
Sakam da gi citam i da si se smeam posto do sega nemam videno oklu interesen forum kako sto e idividi, a edna rabota sum zabelezala:
na pocetokot, vo  forumot site se stegaa so komentarite, a sega veke e freedom, sekoj si pisuva so mu padne na pamet, i tokmu toa nesto za mene e mnogu interesno za citanje Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 22:21
LOLMona vo pravo si ne znajs sto zborvis . . . Se salam . . . Forumov e stvarno super i super si se druzime a toa e najvazno . . . Koga ke se konektiram mnogu mi e vazno da se opustam a ovde tokmu toa i go pravam . . . I najvazno go dobivam potrebniot odmor o totalno se rasteretuvam od obvrskite nadvor . . . Na pr. zenska mi . . . LOLLOLLOL
STRUGA
Кон врв
vampire Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Април.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vampire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 11:02
Od dosada samo od dosada pogotovo vo vakvi denovi koga ni telefon ne zazvonuva na rabota!
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 11:41
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

baram sudbina Evil%20Smile

baras sudbina???
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 15:07
Ja sum tuka za da susam brasno na zica
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 10:44
ti si tuka samo da kenjas ali bar ponekad ali samo ponekad si interesen...Wink
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 14:09
Koga nema sto da pravam.
Just love
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 19:26
Da se zabavuvam i da komuniciramLOL
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 43>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,270 секунди.