|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика | страница <1 678910 43> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram sudbina
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strasno se relaksiram
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he i jas isto se relaksiram koga mi e dosadno...
|
|
speed
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ... si go baram
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas i nemam konkreten odgovor zasto sum na forum,no od koga ke se isklucam od forum gledam deka sum izgubila prilicno vreme bas za dzabe,zosto od se ova negledam bas nisto ok,bar za mene.no veke ako sakam da naucam nesto ili mi e potreben sovet za nekoja oblast togas odam na stranski forumi.ovde dva tri forumi se ok drugoto e drn drn.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas . . . nemam drugi prijateli pred koi ne moram da se pravdam zaradi ova ili ona, ode sum ednostavno jas, onoj neodgovorniot i takarodeniot
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na forum sum oti sakam, nikoj ne me prisiluva, sama sakam , a i ne mozam da im odoleam na nekoi clenovi sto prosto me voodushevuvaat so komentarite i nivniot nacin na pisuvanje.
Sakam da gi citam i da si se smeam posto do sega nemam videno oklu interesen forum kako sto e idividi, a edna rabota sum zabelezala: na pocetokot, vo forumot site se stegaa so komentarite, a sega veke e freedom, sekoj si pisuva so mu padne na pamet, i tokmu toa nesto za mene e mnogu interesno za citanje |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona vo pravo si ne znajs sto zborvis . . . Se salam . . . Forumov e stvarno super i super si se druzime a toa e najvazno . . . Koga ke se konektiram mnogu mi e vazno da se opustam a ovde tokmu toa i go pravam . . . I najvazno go dobivam potrebniot odmor o totalno se rasteretuvam od obvrskite nadvor . . . Na pr. zenska mi . . .
|
|
STRUGA
|
|
vampire
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od dosada samo od dosada pogotovo vo vakvi denovi koga ni telefon ne zazvonuva na rabota!
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baras sudbina??? |
|
speed
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum tuka za da susam brasno na zica
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si tuka samo da kenjas ali bar ponekad ali samo ponekad si interesen...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga nema sto da pravam.
|
|
Just love
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se zabavuvam i da komuniciram
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |