|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |||
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знаеш, класичен пример за ова е едно девојче на мсн шо го иам... почнавме нешо за музика да зборуваме... и ја прашувам кои групи ги сака..и таа ми вика: ги сакам Токио Хотел, Канибал Корпс, Металика, Нирвана, СОАД, ХИМ... (мислам, како може да одат заедно токио хотел со канибал корпс? ) А иначе типкава секаде во црно се носи, демек види јас јака металка сум... |
|||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Тоџио Хотел ејјјјј нека се убие таа |
|||
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zoso da se ubie? Ja gi slusam Tokio Hotel, pa ne vikam deka sum metalka ili rokerka ili neznam so! Slusam toa so sakam i epten e glupo da vregate toa so drugite nemaat isti vkus ko vas
|
|||
Рокси
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муабетот беше за личности кои се прават јаки Металци и Рокери, а слушаат Токио Хотел and other comercial stuff! |
|||
|
|||
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A rokerite i metalcite ne slusaat komercijalno?
Mislam, za metalcite neznam ali za rokerite znam. Green day site (skoro) rokeri gi slusaat, pa ich ne se komercijalni.. ne be zaso |
|||
|
|||
Рокси
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се сите вистински рокери и металци... Сеа, јес да има и добри комерцијални песни (како што од секое правило има исклучоци) но тие се реткост... И не ги слушаат СИте Грин Деј.... познавам полно деца шо не ги поднесуваат... како на пример и мене не ми се баш по кеф |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темата гласи: Многу рокери и металци. Останатите постови за Токиохотел ви се префрлени во соодветната тема.
|
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не постои универзална група што сите ја слушаат. Да беше така немаше да има потреба од стилови и групи:)) |
|||
|
|||
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе дајте разграничете што е комерцијала. СЕ Е КОМЕРЦИЈАЛА!!
Металика има продадено над 110 милиони албуми, го тужеа напстер и покрај сите пари што ги имаа, и плус уште заработија дебело од таа тужба. Прават секакви документарци за себе и околината што ги опкружува. Сето тоа е комерцијален момент, материјален, како сакате наречете го. Не можеш да бидеш ултра популарен а да не бидеш комерцијален. Таков бенд/изведувач едноставно не постои. Сите се мавале во гради дека се андерграунд на почетокот. После светската слава се менува се. не е битно кој е комерцијален, битно е секој да ужива во музиката која му се допаѓа... за вкусови не смееме да коментираме. секој има право да одбере што ќе слуша по дома .... :) |
|||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Терминот андерграунд се користел за групи што свиреле по гаражи и подруми и биле одлични но буквало само они си го знаеле тоа...чудна работа |
|||
|
|||
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
] добро, самото име АНДЕРГРАУНД не кажува се? |
|||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za mene tia so se praat rokeri, metalci, raperi i neznam uste so se samo luge koi celo vreme se maskirat kako za aprilijada i nisto drugo, znaev mnogu luge koi se pravee rokeri i metalci, koi vikaa "AUUU turbo folk, so e toa" a edna vecer odam na ziva svirka tie istite luge stoat do pea4ite i site turbo folk pesni gi peat od prva do posledna, od po4etok do kraj
|
|||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahah, РАП БЕ РАП САМО РАП !!!
|
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |