|
Кафански луѓе!!! |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би ја пропуштил кафана со вистински луѓе никогаш.Кога ќе ми текне на целиот амбиент во Орач од пред 7-8 години ми иде да зујам одма по телефони
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е вистински луѓе на вистинско место Добра жолта и мезе , салатиче ... милина ... музиката не е битна
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muzikata e bitna vo kafana
|
|
vivi
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Музиката е ептеен битна ,зашо после Цеца одма певалката да префрли на Селин Дион не знаете шо атмосвера се прави...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма .... вечерта ја поминав во кафана .... ако музиката беше погодена .... имаше лом да биде со маси , столици , шишиња , чаши .....
Боље е да не е погодена Кафана је моја судбина али она није мене све узела |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морееееее шо мерак се стори...Среде Свети Николе да ти ја
пеат Заплакало Мариово и Калеш Анѓа. Немам одено којзнае од кога,но било како точак возење. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на угорница или на удолница |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене тоа никогаш немало влијание,уживав и додека
се искачував подеднакво исто како и кога се спуштав на времето кога возев точак по планини. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teshko bilo da se zivee kafanski ... ne se izdrzuva ... pevaljki , pienje , krshenje , tepachki .... a u pm ... mora pauzi mejDZuvremeno
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоек,нешто сте ја утнале рецепта...Ја у моја кафанска кариера рака само по такси сум дигал.
На телефон не барам,оти еднаш по грешка барав кола од Штип да ми дојде пред Носталгија. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A nie toj problem si go neame ... nie taksi si se vozime so koliche na edno kolce
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вие сте тие лошите, шо прајте ујдурми низ градов |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma jok komshi , daleku sme ... nie kaj tabaana na kruzniot se izduvuvame so tomosite
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |