|
Омилена балада |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA MNOGU BALADI KOI ZNAAT DA TE TRESNAT KAKO KAMION OD 10 TONA,
AMA JAS LICNO KOGA KE JA SLUSNAM 911(MARY J&WACLEAF JEAN) TRIPUVAM DO MAX I OVAA PESNA ME TERA NA LUDILO-CUDNO LUDILO VO KOE UZIVAM I KOE ME OPUSTA |
|
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obožavam 911!!
Sepak, jas lično preferiram baladi od Đorđe Balašević
|
|
sakam skopsko
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MICHAEL BOLTON
Said i loved you...but I lied http://www.youtube.com/watch?v=WAwAz9t63Uk&feature=related You are the candle, love's the flame A fire that burns through wind and rain Shine your light on this heart of mine Till the end of time You came to me like the dawn through the night Just shinin' like the sun Out of my dreams and into my life You are the one, you are the one CHORUS: Said I loved you but I lied 'Cause this is more than love I feel inside Said I loved you but I was wrong 'Cause love could never ever feel so strong Said I loved you but I lied With all my soul I've tried in vain How can mere words my heart explain This taste of heaven so deep so true I've found in you So many reasons in so many ways My life has just begun Need you forever, I need you to stay You are the one, you are the one CHORUS: You came to me like the dawn through the night Just shinin' like the sun Out of my dreams and into my life You are the one, you are the one CHORUS: Said I loved you But this is more than love I feel inside Said I loved you....But I lied Изменето од ...Well... - 08.Декември.2007 во 22:19 |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All about loving you!!!-Bon Jovi
|
|
cat_woman
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Richard Marx - Right here waiting for u
Whitesnakes - Is this love HIM - Ressorection |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robbie Williams - Angels
Robbie Williams - Supreme HIM - Killing Loneliness Тоше Проески - Чија си Тоше Проески - Зошто Отиде итн итн,... има многу,... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Say it aint so од Weezer ми е моментално омилена
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Everything I do I do it for U-Brian Adams,Carrie-Europe,Is this love-Whitesnake
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't wanna miss a thing ~ Aerosmith
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All about loving you!!!-Bon Jovi
Everything I do I do it for you!!-Brian Adams, Always-Bon Jovi i mnogu drugi... Изменето од Zaspana - 19.Март.2008 во 20:54 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
soldier of fortune,right here waiting..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Extreme-more than words
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |