|
ДАЛИ БИБЛИЈАТА Е БОЖЈА ОБЈАВА? |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira ja plakaat izdavackata kuca za stampiranje ..
uste nesto? Изменето од Ebu-Hurejre - 21.Ноември.2007 во 17:08 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e
se sevrti okolu biznisot i semetenje na masite no ima neso i dobro tamu taka da i ne e nekoj lopovluk |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno e deka izdavackata kuca kaj sto ke ja pecatis knigata ke treba da platis ....niedna ne stampa za gjabe tie si ziveat od stampiranje taka da koja i da e kniga da im ja odneses da ja pecatat , ke treba da se plati i toa e edno a sosema e drugo koa onoj koj ja daval bozjata kniga da ja pecatat potoa istata da ja dade na prodavanje ......razumno moze da bide da eden mal del od tie knigi se prodavat kolku da se pokrijat trosocite koi sto nastanale i so istite sredstva pak da se pecati no pogolemiot del treva da se podaruva a ne da se profitira
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |