|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Автор | ||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas.....aj da se rasprasame kade i koga ima nastap da go vidime vo zivo......so malku sreka,mozebi ke uspeeme da se zapoznaeme so nego....
|
||
samuel piterson
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
samuel piterson
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne go razbiram prasanjeto sosema, mediumi ima barem nekolku milioni i za da izleze vesnik, ili da se realiziraat vesti site od novinari, urednici i drugite lica od tehnikata mora sovesno da ja vrasam rabotata, ako mislite na sovesnosta za objektivnosta, celosnosta i tocnosta na informaciite, toa e ruga "sovesnost"?
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marko od daj pobrzaj!! Definitivno e eksra covekot!!! I loveee him |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
heheh se zaljubi a?drugarce mi e:)
|
||
samuel piterson
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO MEDIUMITE KE BIDE ONOJ KOJ SE IZBORIL ZA TOA. NEMA STO DA SKA ILI NE SAKA PUBLIKATA, CITATELITE, AKO UREDNIKOT NA EMISIJATA ILI NA VESNIKOT OCENIL DEKA NEOKJ TREBA DA BIDE VO NIV, NEGOVA RABOTA, NA ONIE KOI TOA NE IM SE DOPAGJA, POSTOI DALECINSKI UPRAVUVAC,ILI DRUGI VESNICI.
|
||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zete,a i goce da ne go znaes? posto ja i bosic sme zaljubeni u nego,pa da ne zapoznaes...
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi se sviga Kili... posteno, covekot e 100% otkacen, zabaven, lud......
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oprah kako licnost od mediumite ja sakam i ja pocituvam
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trendo!Mnogu mi e ubav.. |
||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tarik filipovic e dobar
|
||
samuel piterson
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZAREM GO ZABORAVIVTE AMDI BAJRAM (VO ZATVOR LI E SE USTE?), TOJ BESE VISTINSKA MEDIUMSKA ATRAKCIJA, DRUGITE MOZAT VODA DA MU NOSAT.
(ova e moja posledna poraka na ovoj del od forumot, odam na drugi, mnogu sme pasivni)
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo eden lik od makedonskite mediumi (ne estrada), zasluzuvase da go nosi imeto "mediski profesionalec." Aleksandar Delovski. Pred i posle nego - Potop. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |