IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 00:29
i jas.....aj da se rasprasame kade i koga ima nastap da go vidime vo zivo......so malku sreka,mozebi ke uspeeme da se zapoznaeme so nego....LOLLOL
Кон врв
samuel piterson Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samuel piterson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 05:16
Originally posted by lavica lavica напиша:

SPORED VAS KOJA LICNOST OD MEDIUMITE SI JA VRSI PRAVILNO I SOVESNO RABOTATA ,A KOJA NE.

SPORED MENE IMA MNOGU LICNOSTI KOI VOOPSTO NE TREBA DA BIDAT NA MEDIUMITE, A VIE STO MISLITE???

SmileMozat i da bidat, ama eden dobar del na stranicite za crni hroniki, ili na onie za koi gospod pratil poraka da gi vidi
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samuel piterson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 05:21
Originally posted by samuel piterson samuel piterson напиша:

Originally posted by lavica lavica напиша:

SPORED VAS KOJA LICNOST OD MEDIUMITE SI JA VRSI PRAVILNO I SOVESNO RABOTATA ,A KOJA NE.

SPORED MENE IMA MNOGU LICNOSTI KOI VOOPSTO NE TREBA DA BIDAT NA MEDIUMITE, A VIE STO MISLITE???

SmileMozat i da bidat, ama eden dobar del na stranicite za crni hroniki, ili na onie za koi gospod pratil poraka da gi vidi
 TongueNe go razbiram prasanjeto sosema, mediumi ima barem nekolku milioni i za da izleze vesnik, ili da se realiziraat vesti site od novinari, urednici i drugite lica od tehnikata mora sovesno da ja vrasam rabotata, ako mislite na sovesnosta za objektivnosta, celosnosta i tocnosta na informaciite, toa e ruga "sovesnost"? 
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:24

Marko od daj pobrzaj!! Definitivno e eksra covekot!!! I loveee himEmbarrassedLOLLOLLOLLOL

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:38

heheh se zaljubi a?drugarce mi e:)

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samuel piterson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2006 во 02:24
VO  MEDIUMITE KE BIDE ONOJ KOJ SE IZBORIL ZA TOA. NEMA STO DA SKA ILI NE SAKA PUBLIKATA, CITATELITE, AKO UREDNIKOT NA EMISIJATA ILI NA VESNIKOT OCENIL DEKA NEOKJ TREBA DA BIDE VO NIV, NEGOVA RABOTA, NA ONIE KOI TOA NE IM SE DOPAGJA, POSTOI DALECINSKI UPRAVUVAC,ILI DRUGI VESNICI. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 19:02
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

heheh se zaljubi a?drugarce mi e:)

zete,a i goce da ne go znaes? posto ja i bosic sme zaljubeni u nego,pa da ne zapoznaes...SmileWink
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 20:17
mene mi se sviga Kili... posteno, covekot e 100% otkacen, zabaven, lud......TongueTongueTongueTongueTongue
Read an cry!!!!!
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2006 во 12:39
oprah kako licnost od mediumite ja sakam i ja pocituvam
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 01:04

Trendo!Mnogu mi e ubav..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 15:38
tarik filipovic e dobar
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samuel piterson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 02:34
ZAREM GO ZABORAVIVTE AMDI BAJRAM (VO ZATVOR LI E SE USTE?), TOJ BESE VISTINSKA LOL MEDIUMSKA ATRAKCIJA, DRUGITE MOZAT VODA DA MU NOSAT.StarStarStarStarStar
(ova e moja posledna poraka na ovoj del od forumot, odam na drugi, mnogu sme pasivni)
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 15:50
Originally posted by Patnik Patnik напиша:

Најмрачна фаца - Билјана Секуловска од А1....која негативна енергија има......само читање некролози

tocno
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
UK25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2006
Локација: Vatican City State
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UK25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 20:36

Samo eden lik od makedonskite mediumi (ne estrada), zasluzuvase da go nosi imeto "mediski profesionalec." Aleksandar Delovski. Pred i posle nego - Potop.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.