IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Изгубени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изгубени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 20:33
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Инаку го најдов цел серијал на LOST!!! Така да сега ке си седнам и пополека натенане ќе си ги изгледам!!! Инаку колку што ми кажаа овие епизоди биле крај на првиот серијал!!! Третиот уште не е доснимен, и бил најголем од сите!!!
А за вратата ќе ја отвореле, и ќе нашле простории, со компјутери, и човек внатре!!!

Колку што ми кажаа, целиот остров порано бил експериментална база!!!
А вие што ги имате глеано и се праите сеа тука, абе не ви кажуваме ПУКНЕТЕ!!! Сите ќе ги изглеам, и секоја епизода посебно ќе ја прераскажам тука!!! Или кој сака нека ме контактира го имам цел серијал!!!

Прераскажиги тука... Па кој нејќе да чита, немора Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 20:37
na angliski moze?????
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 20:39
aj me mrzi da pastiram pa ke vi dadam adresa: http://abc.go.com/primetime/lost/index
mojte da si najte so sakate za lost, i iminjata na epizodite mozat da ve zbunat
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 21:03
Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Poslednata so ja gledav,baraa dinamit,znaci ke ja otvorat vratata...site ke se spasat?Ja sakam doktorot ziv da mi ostaneSmile

Срцко тоа е предпоследна епозода од 2 сезона... ииии уште колку има WinkWinkWink

od 1 sezona
Кон врв
julence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај julence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 21:44
srcki
123+345=764
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 16:41

Со последните две епизоди М???Wink

5-6 епизода од 3 сезона!!! Нема други излезени!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
>DeeDee< Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај >DeeDee< Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 12:11
Сега на 7 февруари ке испаднат нови 16 епизоди а кај нас ке стасаат....и дали ке стасаат Confused
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 15:52
Ќе стасаат како нема да стасаат!!! Инаку од каде што ги најдов сите Lost епизоди, секако сосе последните две епизоди, можат да ви направат преснимување на ДВД, или VHS, се разбира за пари. Кој е спремен нека ми пише!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2007 во 12:03
Може прашање за тие што ја гледале 3 сезона? Дали ќе преживеат John Locke и Mr. Eko? И што ќе стане со Jack, Kate, Sawyer (ваљда вака се пишуваше)????
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 15:46
Eko nema da prezivee, A Swayer i Kate ke se zaljubat i ke imaat sex itn, Jack ke go operira glavniot so go vikam jas na tie drugite, i ke se obide da gi spasi prijatelite. Lock isto taka ke ostani ziv. I toa da ne raskazvam premnogu nema da ti bidi interesno.
Jas sega ja simnuvam 7 mata epizoda od 3-ta sezona.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 16:51
A mislam deka ke se stretnat so "the others", potocno ke se zarobeni od niv, ama samo nekoi kako ana lusija
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 09:18
Ана Лусија беше со нив во Авионот...Ако се сеќаваш пиеше со Џек пред самото полетување Wink
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 19:48
Lele ama e dobra 3x07! Najbolje e! Zakon!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 20:59

Ана Лусија беше со нив во Авионот...Ако се сеќаваш пиеше со Џек пред самото полетување Wink

znam za toa ama ne se doiskazav vo postot jas si zaboraviv, milam deka Sawyer, Kate, Jack i Ana Lusija ke se zarobeni od drugite
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.