IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 56>
Автор
Порака
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

Ништо чудно нема, УЈП си влезе да врши инспекција.
НИШТО НЕМА ЧУДНО - ВО СЕКОЈА ЕВРОПСКА ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ПОЛИЦИЈАТА ТЕПА НОВИНАРИ не

Како тепање ти се молам, мене ми се виде здрава права.

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:31
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

A1 ne e pod opsada, tuku nekoi firmi koi rabotele nezakonski  se na istata adresa .

Bilo pobarano policiska pridruzba od UJP za kontrola na tie firmi , a A1 ispanicija deka se napadnati .

Ajde decki, razotidete se doma ... ostavete go zakonot da si ja vrsi rabotata.

P.S. Ova go ima samo vo Makedonija so vakva glupava opozicija ( neka mi prostat clenovite na opozicijata ) koja vide sansa za prevrat  sakajki da  manipulira so narodot i da pravi buk*restansko scenario samo za da se vrati na vlast изненадување

A bre, epa  opozicijo ....

Ne znam sto da kazam povekje...не%20знам

ТИ НА РАДИО СЛУШАШЕ ИЛИ ГЛЕДАШЕ И СНИМКИзбунетост
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47

Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Шо к** бара толкава толпа полицајци ????Ќе ја освојуваат А1 телевизија???Багабонтурија...која знае само за диктаторски методи и ништо повеќе....Срамота ...ја избламираа Македонија...плазењеплазењеплазење

Кажа Иво Котески, инспекцијата била стопирана да си ја изврши работата веќе 8 месеци па полицијата морала да интервенира.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:48

Ништо чудно нема, УЈП си влезе да врши инспекција.
НИШТО НЕМА ЧУДНО - ВО СЕКОЈА ЕВРОПСКА ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ПОЛИЦИЈАТА ТЕПА НОВИНАРИ не

Како тепање ти се молам, мене ми се виде здрава права, дај не сери.

ТИ ЈА ПРЕГЛЕДА??????????

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:49
Оти не дадоја на снимки кај шо ја тепат , чудно некако а ?
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:51

Originally posted by gazela gazela напиша:

aj da  ne brzame i shirime  dezinformacii....aj ke pochekame na mtv ili sitel vesti...........tamu ke ni ja kazat  vistinata намигнување

ОБАВЕЗНО, ДА, ЛАТАС ЌЕ ЈА КАЖЕ ,,ПРАВАТА ВИСТИНА,,
(КОЈА ЗАВИСИ ОД ВИСИНАТА НА УПЛАТАТА) не

збунетост sum izgubila sens za ironija i sarkazam izgleda ...kejt me razbra bukvalno..збунетост

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:35
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:52

A1 ne e pod opsada, tuku nekoi firmi koi rabotele nezakonski  se na istata adresa .

Bilo pobarano policiska pridruzba od UJP za kontrola na tie firmi , a A1 ispanicija deka se napadnati .

Ajde decki, razotidete se doma ... ostavete go zakonot da si ja vrsi rabotata.

P.S. Ova go ima samo vo Makedonija so vakva glupava opozicija ( neka mi prostat clenovite na opozicijata ) koja vide sansa za prevrat  sakajki da  manipulira so narodot i da pravi buk*restansko scenario samo za da se vrati na vlast изненадување

A bre, epa  opozicijo ....

Ne znam sto da kazam povekje...не%20знам

ТИ НА РАДИО СЛУШАШЕ ИЛИ ГЛЕДАШЕ И СНИМКИзбунетост

Gledam na A1 tv snimki i pred A1 se slucuva " narodot " na celo so revolucionerot Jani Makraduli.

Imam mnogu zamerki za rabotata na  vladata , no ova sto opozicijata saka da go napravi e smesno a i mnogu zalno za niv.

Vaka uste 100 godini SDSM nema da se vrati na vlast. нека%20ти%20е%20срам

Treba da znaes, treba da mozes- velese Branko Crvenkovski, no za zal ni toj znae ni opozicijata , a ne ni mozat toa da go napravat. збунетост

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:55

Gledam na A1 tv snimki i pred A1 se slucuva " narodot " na celo so revolucionerot Jani Makraduli.

Imam mnogu zamerki za rabotata na  vladata , no ova sto opozicijata saka da go napravi e smesno a i mnogu zalno za niv.
Vaka uste 100 godini SDSM nema da se vrati na vlast. нека%20ти%20е%20срам
Treba da znaes, treba da mozes- velese Branko Crvenkovski, no za zal ni toj znae ni opozicijata , a ne ni mozat toa da go napravat. збунетост

ОБВРСКА НЕ НА СДСМ, ТУКУ НА БИЛО КОЈА ОПОЗИЦИЈА БИЛО КАДЕ ВО СВЕТОТ Е ДА РЕАГИРА ВО ВАКВИ СИТУАЦИИ, ЗА ДА ИМА ПРОТИВТЕЖА, ЗАДА НЕМОЖЕ ВЛАСТА ДА МАНИФЕСТИРА САМОВОЛИЕ!!!!

А КАЈ Е ВЛАСТА ДА ОБЈАСНИ???????????????????

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:36
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:01
Ова полицијата....во овој број...во двор..и народот сардисан...и,а ли некаде во светот нешто слично...А видете што ќе ни се случува следните денови???Не ќе да е на добро...за сите...а најмногу за Македонија....плазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:03
ДЕЧКИ,ВАКА ЗНАЧИ...ДАНОК МОРА СЕКОЈ ДА ПЛАЌА И ТОЧКА...ТОЈ ШТО ПОВЕЌЕ ЗАРАБОТУВА ТРЕБА ПОВЕЌЕ ДА ПЛАЌА..МОРА ДА ИМА ДРЖАВАТА ЗДРАСТВО,ОБРАЗОВАНИЕ.ПОЛИЦИЈА....ИТН..НЕ СУМ ЗА НЕПЛАЌАЊЕ ДАНОК...АМА ВАКА БЕ ЛУЃЕ???НЕ Е ВО РЕД МИСЛАМ
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:04
Специјални сили се упатиле кон А1...во комплетна опрема ( борбена)...
Што мисли овој режим???Така ќе се застане на патот на демократијата???плазењеплазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:05
и специјалните сили ли се режија на Бранко?????????????????
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:07
ХАХАХА...АКО ТИ МРДНИ ЗНАЧИ ДЕЧКОТО НАСТАРАНА БРАНКО ТИ Е КРИВ....ХЕХЕХЕХ
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:07

ОБВРСКА НЕ НА СДСМ, ТУКУ НА БИЛО КОЈА ОПОЗИЦИЈА БИЛО КАДЕ ВО СВЕТОТ Е ДА РЕАГИРА ВО ВАКВИ СИТУАЦИИ, ЗА ДА ИМА ПРОТИВТЕЖА, ЗАДА НЕМОЖЕ ВЛАСТА ДА МАНИФЕСТИРА САМОВОЛИЕ!!!!

А КАЈ Е ВЛАСТА ДА ОБЈАСНИ???????????????????

Ama ne e napadnata A1TV, toa e najsmesnoto sto opozicijata saka da go pretstavi .

Ima inspekcija od UJP so policiska pridruzba za kontrola na nekoi firmi koi se registrirani na ista adresa so A1 i ovie pomislija deka A1 TV e napadnata.

Eve utre se' kje se znae i ova kje bide golem sram za opozicijata sto saka da napravi konfuzija megju narodot .

Ova e potcenuvanje na inteligencijata na narodot so koj sakaat da utre da go vladeat koga ke dojdat na vlast.

Decki, otidete si doma A1 ne e napadnata...ova kako knigata Marsovcite napagjaat , napravija panika megju narodot.

Od ulica se vrativ doma  za da vidam sto se slucuva mislejki deka navistina e napadnata A1 изненадување

P.S. Kejt, ne e obrvska samo na opozicijata , tuku na site lugje  AKO se slucese napad na BILO KOJA TV od strana na policijata da izlezat i da protestiraat.

No, se raboti za nedorazbiranje ... Ne e napadnata A1.

A toa sto nekoj(bez razlika dali e novinar ili gragjanin od  nekoja druga profesija)  saka da probie policiski kordon da ne se cudi ako dobie pendrek po glava .
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.