|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 678910 525> |
Автор | ||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za eden pogled tvoj sto dise se bi dala
Da gi baknuvam Tvojte oci smaragdni Tie oci topli sto mi nosat stari spomeni Se kolnev sebesi sto kradev denoj-nokji Da te sokrijam,vo sebe da ne otkrijam |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JA NISAM VOLJENA
A TO ME UBIJA I TO ME PROGANJA U MOJIM SNOVIMA ZNAM SA NJOM IMAS SVE GORKI SECERU A MOJE USNE JOS ZA TOBOM UMIRU |
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
they say that absence makes the heart grow fonder (fonder)
And that tears are only rain to make love grow Well my love for you could never grow no stronger (stronger) If I lived to be a hundred years old |
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
But life still goes on
I can't get used to, living without, living without, Living without you by my side I don't want to live alone, hey God knows, got to make it on my own |
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Love me 'cause inside I'm slowly dyin' Call me don't you know that my heart is cryin'....
|
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
These machines feed on the tears of broken lives and dying dreams |
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Simply because you can breathe,
doesn't mean you're alive, or that you really live. this life has taken it's toll and she just doesn't know, how much more she can give |
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
'cause i want it now malku poveke od eden stih ali toa e... |
||
respect my authoritaaa
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova muse dan e slucajo? |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
respect my authoritaaa
|
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
си заљубив едно мом(ч)е од малечко до големо x 2
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I've kissed your lips and held your head Shared your dreams and shared your bed. I know you well,I know your smell I've been addicted to you - J.Blunt |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
what do I feel,what do I say,f**k you it all goes away |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I can go with the flow |
||
respect my authoritaaa
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |