|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 678910 767> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa super.....
aj nazdravje neka ni e....... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i osvezuvanje za deneska, oti neli zesko ke bide
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... сега ... MyWay ... ме потсети ..одам на пауза ....
и обавезно ....сладолед...........
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сок...сок...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оооо кафенце сум имала... благодарам
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде јас частам кој е за пиење расположен повелеле Изменето од sanja-a - 09.Јуни.2010 во 19:25 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ,taman pred iskachanje sum ali edna smirnoff moze
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно брзинско кафе уз шминкање па бегам на прослава
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ево и кафица |
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала девојчице...ама си била брза
ај ..честам цигарче
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg, sum go propustil otvaranjeto na novovo kafance...
A i nikoj ne najavuva... ako, ako... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vi vecer
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se otvorila kafanava konechno
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде да видиме што пијалокот кој го пиете кажува за вас.. Секој има омилена пијачка, интересното е што секој пијалок открива каков карактер сте всушност... Ако пиете: Пиво- значи дека сакате да се забавувате, но не ви е многу гајле за изгледот(затоа што секој пивопијач има стомаче) и најверојатно сте маж. Во комбинација се чипс, кикирики и каков било спорт. Стандард локација: Секаков локал со телевизор! Вино- значи сте висока класа или барем пробувате да бидете. Или едноставно ви се допаѓа шприцер со ќебапи. Стандард локација: кафана. Вотка- значи дека сте или русин или сакате да се направите леш побрзо од другите. Но, ако ја мешате со сок, тогаш ви се гади од алкохолот, а ви се допаѓа сокчето. Стандард локација: Сибир или дискотека. Камикази- значи дека не сакате да трошите време на пиење и сакате директно да стигнете до пијанчењето. Стандард локација: Каде било. Космополитен или мартини- значи дека сте девојка, или геј маж, а сексот и градот ви е омилена серија. Стандард локација: Скап ресторан или бар. Текила- исто како со камиказите... Рум- значи дека или прв пат пробувате, или сте пират! Стандард локација: Карибите. Виски- сакате да им докажете на сите дека сте успеале во животот(иако сте џаболебар). Стандард локација: Сепаре во доскотека. Мохито- пиете само затоа што сите го пијат, а всушност ве нервираат тревките во коктелот. Стандард локација: Охрид или Скопје, лето 2009,a најверојатно и 2010. Ракија или мастика- значи дека сте алкохоличар и се друго едноставно не ви делува. Стандард додаток: зелка салата! Стандард локација за пиење: кафана......... |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |