IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Со која рака пишувате-Лева V.S Десна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со која рака пишувате-Лева V.S Десна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6789>
Автор
Порака Обратен редослед
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 10:59
Originally posted by renatax renatax напиша:

Kaj mene e interesno....sve shto pravam pravam so leva raka,jadam ,posegam po predmeti ,preturanje  na technosti i red  drugi raboti....se e toa so leva raka , edinstveno pishuvam so desna .Vo koi spagjam jas ...levak ili desnak?збунетостголема%20насмевка

Е мислев со мене нешто не е во ред колеги и оние што ме знаат по некои потези заприметуваат и знаат да прашат левучар да не си...прво ми светнува овие да не ми го знаат никот од чат хихих...којзнае ко мали може ни ја врзувале левата рака Иако после професорот во средно и некои на факс ракописот ми е отиден во ногопис па слободно може да пишувам и со лева
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 09:24
Kaj mene e interesno....sve shto pravam pravam so leva raka,jadam ,posegam po predmeti ,preturanje  na technosti i red  drugi raboti....se e toa so leva raka , edinstveno pishuvam so desna .
Vo koi spagjam jas ...levak ili desnak?збунетостголема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 09:10
со двете - со 10 прста
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 09:02
Инаку до сега:

Левичари - 5

Десничари - 4

Ние водимеплазењеголема%20насмевка
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 08:59
Левакзадоволство
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 02:54
se praam so desna na levata kako sakata sum...a inace sum so dve levi noze :D
respect my authoritaaa
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 02:33
ама јас пак на лева станвам секогаш оти креветот така ми е поставен голема%20насмевка
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 02:17
Десничар
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 02:12
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

Originally posted by s_girl s_girl напиша:

Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Лелее...кај ти текна...големо%20гушкањеЛевучар сум јасголема%20насмевкатрепкање

за тебе знам по крвната група скоро сите шо се 0 се левучари... на училиште децата и таткоми... јас сум А+ ама цела сум мелез... пишувам со десна рака,фрлам топка со десна,јадам со лева,бом со лева,пуцам и се прам со лева нога...да се збудали чоек :)))
значи и на лева станваш од спиење голема%20насмевкаа јас сум десничар задоволство

искрено--ДА ;) и секогаш на тестој ко че влегува децата в училница со десна нога,јас влегувам со лева... срејча ми носи :)
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 02:11
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Opozicija .... газење%20од%20смеење

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 01:45
Opozicija .... газење%20од%20смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 01:41
levak среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 01:26
левичар... задоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 01:17
Originally posted by s_girl s_girl напиша:

Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Лелее...кај ти текна...големо%20гушкањеЛевучар сум јасголема%20насмевкатрепкање

за тебе знам по крвната група скоро сите шо се 0 се левучари... на училиште децата и таткоми... јас сум А+ ама цела сум мелез... пишувам со десна рака,фрлам топка со десна,јадам со лева,бом со лева,пуцам и се прам со лева нога...да се збудали чоек :)))

значи и на лева станваш од спиење голема%20насмевка

а јас сум десничар задоволство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.