|
Колку деца сакате да имате? |
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Автор | |
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 деца според мене е најоптималната бројка.
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakav brat ili setra ama za zhal ne dobivvvvvvvvv
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strpi se ,..sigurno ima ushte vreme,...mozebi ke ti se ispolni zelbata,.ako ti ja vidat zelbata tvoite,....nino
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam eden brat, 2 deca, a imam mnogu bratucedi i imam prekrasni spomeni od zaednickite praznici kaj baba mi...
zatoa sekogas velev deka ke imam mnogu deca, ama nemam |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde ne postoi patriotska atmosfera za da se pottiknuva natalitetot koj nasigurno i bez nikakava greska vene...Makedonija ke ostane samo vo pesnite...
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tri ali ako e mozno na dvapati!Edna od mnogute zelbi mie da si imam bliznacki,sestricki na moeto since
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....mozno e i na,...ednash,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA IMAM 10 GODINI A NE ZNAM SHTO KE BIDE U IDNINATA POJMA NEMAM
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах и да решам 10 деца да имам, причина нема да биде патриотизмот. Деца се раѓаат од малку поразлични причини. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema nikogas da resis zaradi komoditetot od koj ne sakas da se otkazez, kako i nedostatok na uslovi...vo siromastija mnogu deca se poremetuvaat i stanuvaat psihopati.
U stvari so sakav da kazam...a da...mnogu deca bi sakal da napraam , ama ja da ne gi cuvam... |
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не баш. Нема да имам 10 деца затоа што освен да бидам мајка имам и други цели и интереси во животот. Не ме сфаќај погрешно, сакам да имам деца и сигурно во моментот кога ќе ги имам ќе ми бидат приоритет, но би сакала и да работам, да имам време за маж ми, пријатели, некакво хоби. А и не верувам дека некогаш би била толку богата за да обезбедам добар старт во животот (емоционален и материјален) на 10 деца. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baba mi i dedo mi ziveele na selo, izrodile vkupno 11 deca, od koi 6 umrele vo detstvoto , od visoki temperaturi, od gripovi, bolesti koi denes odamna ne se smrtonosni. Tie deca, ziveele vo kuka kade nemalo tv, nemalo ni radio, rabotele na niva, odele na uciliste so edna tabla, pisi brisi, i zavrsile osnovno obrazovanie.
nemale moderna obleka, od postaroto na pomaloto i taka dodeka se iskine, no nikogas ne bile gladni, bidejki normalno, se si cuvale i ovci, i kravi i odgleduvale zemjodelski kulturi. E sega koj denes saka takov zivot, koj mozebi bil i podobar od denesniot. Изменето од butel2 - 27.Септември.2007 во 15:51 |
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa deca hm zavisi od mnogu nesta finansii kolku sakaat dvajcata partneri ali jas dve dosta ke mi bidat
|
|
... only God can judge me ....
|
|
GRgirl
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi sakala da imam 4 deca - 3 zenski i 1 masko...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |