|
Колипката на MyWay i mimicria |
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Автор | ||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kratko kazano "DA"
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega me ubi - DA
cekaj, pa razlicni momenti razlicni situacii - razlicen pristap
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema sivo truck, crno ili belo, znaci za prasanjeto koe e postaveno ima dva odgovori da ili ne
znaci "DA"
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...................nacin na udvaranje
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...luge, posle 13;00 sekoj den, ne mi zemajte sve seriozno......odlepuvam poleka
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ogled na godinite..........
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aa a godinite ne ti smetaat za svalerki a?
|
||
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
My way.....ops, pa toa ako se prevede na mak. znaci mojot pat - a patot e del od mojata bransa - truck+way=truckway.
sto bese toa znak? sudbina ? zvezdi? Mystery - uste ako imas rodenden vo dekemvri...?
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne i e vo dekemvri
|
||
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glb.........mimic pak me ubi.
pane smetaat i jas baram odgovor zasto e toa taka?
pls.........terminot svalerki da ne se upotrebuva vo moe prisustvo!
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SVALerka - sleng
LJUBOVNICA - samiot termin asocira na nesto vozviseno kon koj stremi sekoj
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e togas - nisto.......
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
truckway me potseka nekako na traktor |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e za pocetok.....mislam deka stranava gi zadovoli kriteriumite na forumot za aktivna tema!!!! |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |