![]() |
|
Плачење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koga za placenje vreme ke dojde volkot zaviva i kine vratovi so zabite i zad sebe ostava okrvaveni i obezglaveni trupovi kade lesinarite ja dovrsuvaat rabotata, a veterot go raznesuva mirisot na smrtta. Sekoe placenje e umiranje, sekoja depresija e sakatenje na dusata. Solzata poraka do sevisniot e, koja isparuva i stiga do negovite nozdrvi, mirisot na tagata izmesana so zelbata za smrt i vecen spokoj. Bolkata kako angel zivee vo dusite na smrtnicite i im kazuva koga ke dojde vremeto za plac i nespokoj. I u stvari sto sakav da kazam, pojma nemam . . .
|
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
јас еднаш плачев за гладните деца во светот
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Placam za se i seshto!
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
некња сецкав кромид, за во салатичка и нормално, се расплакав, како мало дете.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
dogi,...ako sum chicho za tebe,...pa,izgleda i ne si mnogu golemo
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
KOLKU PO 5 RACINJA IMAS...ZA CHICHO |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
ни на живо плачам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
7 рачиња, ама он има 8, затоа јас го викам чичо ![]() ![]() ![]() |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
a so ustvari ti e gajle?
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga nekoj place na pogreb i se samoobvinuva u stvari ja kazuva vistinata zosto podsvesno ja posakuval negovata smrt / prim. prev.
|
||
![]() |
||
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
placeme koga imame potreba od toa koga sme mnogu emocionalni koga se sekavame na ubavi momenti i sl.
|
||
![]() |
||
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
|
Abe site kazuvate deka placete na knig i filmovi, kazete nekoj naslov i jas malku da poplacam. inaku mi se slucilo i mene da mi poteci nekoa solza koga gledam nekoj film ili citam kniga ama sega ne mi teknuva ni eden naslov :))
|
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
Плачам кога сум тажна, плачам и кога сум многу радосна, плачам кога ќе видам мали деца(незнам зошто), плачам на свадби пак незнам зошто, плачам на филмови, а во последниве години плачам и кога сум многу бесна.
Да не има врска со слаби нерви? |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
definitivno i so nervite ima vrska, nekogas koga ne mozam nekoja rabota da ja promenam a mnogu me nervira placam od maka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |