|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 678910 58> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И за крај убавото Македонско
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова онака за увце - да и се оддолжам на Блашка за поздравот...
Ansambl Stevce StojkovskiMacedonia - Gajdahttp://www.youtube.com/watch?v=DctHGN2LcyY&NR=1 |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бравос,бе момци и девојки.баш ми е мило што вака си се расприкажавме.
Мажете се,женете се,на сите ќе ви обезбедам музиче за уживање само напред да ја размрдаме темава,можеби следната година ќе се спасиме од "легендарните"концерти на големите светски музички звезди Шако и Дадо Полумента.......и сличните на нив.....Па видете само какви имиња имаат.....боже мој.не можев да си поверувам...преполна Арена.бивши Колосеум..... Ај си викам.може е моментално.ќе помине.Вонвременскиот хит "Лепша од ноќи" почна да ми свири и кога дома го отворам фрижидероти од секој втор мобилен на младинава....па добро бе луѓе...знаат ли воопшто што слушаат????? Поздрав до сите љубители на македонската музика,и не ми замерувајте на коментарот....МИ доаѓа да"сузама лепим тапете"од досадниот турбо- фолк. |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blashka, благодарам за поздравот,драго ми е дека ја сакаш македонската музика http://www.youtube.com/watch?v=EjDMVw7OYYA Goce Arnaudov - O, Jano, Jano |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав Мариовец... ти само продолжи со она што е и на твое, и на задоволство на сите оние што те читаат, иако не пишуваат сите
Убаво си заживеа темата, македонската музика си има љубители, батали турбофолкот, да не ја расипуваме темата Поздрав од мене со баба Васка |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagica Kaleva
Blagica Kaleva & Pero Hristov - Sudbina bilo.mp3 Blagica Kaleva - Ej rani dve.mp3 Blagica Kaleva - Kako nekoj da ne prokolna.mp3 Blagica Kaleva - Kralica.mp3 Blagica Kaleva - Ne Se Vracaj So Dozdovite.mp3 Blagica Kaleva - Pesna ke vi zapeam.mp3 Blagica Kaleva - Rascvetaj rozo.mp3 Blagica Kaleva - Siromav E Majko.mp3 Blagica Kaleva - Za Moite Oci Cetiri.mp3 Blagica Kaleva - Zabranuvam solzite da tecat.mp3 Blagica Kaleva - Zapea Makedonija.mp3 Blagica Kaleva - Zena Sakana.mp3 Blagica Kaleva |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slave Veljanovski
A Bre Makedonce - Slave Veljanovski.mp3 Anamo Mlada Kadamo - Slave Veljanovski.mp3 Daj Kapka Vino - Slave Veljanovski.mp3 Dali Znaes Pametis Milice - Slave Veljanovski.mp3 Gazda Ace - Slave Veljanovski.mp3 Kafeavi Oci - Slave Veljanovski.mp3 Lazni Solzi - Slave Veljanovski.mp3 Lazni Ti Se Solzite - Slave Veljanovski.mp3 Nade - Slave Veljanovski.mp3 Ne Kazuvaj Libe Dobra Nok - Slave Veljanovski.mp3 Ne Mozam Da Te Prebolam - Slave Veljanovski.mp3 Stani Mome - Slave Veljanovski.mp3 Svirete Mi Sviraci - Slave Veljanovski.mp3 Taa Mi Veti - Slave Veljanovski.mp3 Teska Bese Nasata Razdelba - Slave Veljanovski.mp3 Tri Godini Stana - Slave Veljanovski.mp3 Vince Vince - Slave Veljanovski.mp3 Slave Veljanovski |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smilja Mitrevska - Daj Mi Nadez [Cvetnici '92].mp3
Smilja Mitrevska - Dule Tetovcanecot [Tetovski Filigrani '95].mp3 Smilja Mitrevska - Mominska Kletva [Cvetnici '93].mp3 Smilja Mitrevska - Posledna Solza [Interfest '93].mp3 Smilja Mitrevska - Pusti Bile Meanite [Tetovski Filigrani '94].mp3 Smilja Mitrevska - Roditelski Amanet.mp3 Smilja Mitrevska - Se Sobrale Komitite.mp3 Smilja Mitrevska - Sine Prosti Mi.mp3 Smilja Mitrevska - Slatka Tajna.mp3 Smilja Mitrevska - Za Ovoj Zivot [Valandovo '85].mp3 Smilja Mitrevska - Zaplaci Nebo [Valandovo '93].mp3 Smilja Mitrevska i Dragan Vucic - Romanela.mp3 Smilja Mitrevska i Dragan Vucic - Zvezden Sjaj Na Usnite [Interfest '94].mp3 http://rapidshare.com/files/239419173/Smilja_Mitrevska-upload_by_mariovec.rar |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde sto si bevme golemoto drustvo - Pelagoniski Biseri.mp3
Bolna e legnala - Pelagoniski Biseri.mp3 Daniela kade si - Pelagoniski Biseri.mp3 Dimce Mogilceto - Pelagoniski Biseri.mp3 Kosta Nicov pecalbarot - Pelagoniski Biseri.mp3 Ogan go gori Brezovo - Pelagoniski Biseri.mp3 Pelagoniski Biseri - Vojnata trigodisnata.mp3 Podmocani selo moe - Pelagoniski Biseri.mp3 Pravi esap meandzijo - Pelagoniski Biseri.mp3 Setise Dance - Pelagoniski Biseri.mp3 Vojnata Trigodisna - Pelagoniski Biseri.mp3 http://rapidshare.com/files/231538427/Pelagoniski_Biseri-Upload_by_mariovec.rar |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа, во право си,батали тоа,драго ми е ако има некој што ќе симне нешто од моиве линкови,значи добро е....нешто сме направиле.. Поздрав на сите |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова интересна песна - а богами и спотот
REBUS-makedonski viskihttp://www.youtube.com/watch?v=6_daGRBmBqI |
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мариовец - АШКОЛСУН КЕ ТИ РЕЧАМ ЗА ТЕМАВА!!!
СЕКОЈА ЧЕСТ!!! п.с. дај откопај некој кавали и гајди |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 678910 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |