IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ме нервираат комшиите !!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ме нервираат комшиите !!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 21>
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 01:32
Eee Тиги мило...
Не само кофа со вода....туку ги мрзи ѓубрето да си го фрлат, па лета од балкон. Брееее па кога ќе се закачи кесата на некоја гранка смеење Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш...
Па некој реновирал, па сето ѓубре кај тебе пред врата...
Па пелените на бебево под мене се секој ден во кеса во влез...нема кој да ги фрлиизненадување
Па оваа до мене прави забави до 4 саат сабајле, па не можам да спијам и дремам на форум.
Па овие над мене немаат ништо на подот, па секое зрно што ќе падне се слуша како дома кај мене да паднало....

Аууууууууу како ги мразам тага
Е стварно ме нервираатлутина
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 01:37
После 30 години поминати во стан, се преселив во куќа и мислев дека засекогаш завршија проблемите со бор-машини, штикли во влез, музика, преполн паркинг, течење вода и останатите придружни проблеми во една зграда....мечтаење
Сега...мачката на комшиите се мачи само кај мене во двор и тука ги чува мачињата, ползавецот од комшиите цел е во мој двор, редовно некој застанува "на кратко" на улицата која е широка 3,5 метри, еден чува пчели во двор кои  "киснат" во мојот парк.... замисленост
со други зборови...различни проблеми...воздивнување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:36
ме нервираат комшииве со "супер" музикакубење%20коса
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:42
Еххх денес ме изнервира оваа под мене...

Одиме преку улица...и на пешачки...оваа кога го тресна тоа детето ...си преќутев...и поминувам загледана во нив...и за малку кола ќе ме удреше ..
Па после се враќаме..и ми вика...знаеш што...ќе го оставам ѓубрето пред врата, има 5-6 кеси, ај ако не ти е мака фрли ги. Ма дај..да не сум јас комунална хигиена..
И се качува после 2 саати горе и ми вика...имам гости, ај ако имаш дај ми еден сок да не одам да купувам ....не можев да издржам, да не и се изнасмеам во лице
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:42
ауууу вие барем смеете да си кажете дали ве нервираат, а што да кажам јас кога важна ми е комшика :S:S ќе ме скрши после хехехе
а овие другиве ок се штознам не ми пречат а плус слушаат добра музика (сакале или не)
има едни постари луѓе али ок се, добро утро добар ден, во ок односи сме. После тука е како што кажав важна и еден другар кој не е член на форумов. Они се супер исто и има други две семејства. Толку во влезот од тие што ги познавам има и едни студенти и со другите сме само на добар ден.
Не ме нервираат комшиите, такви ми се паднале среќник сум што да ви кажам

Изменето од CakNoris - 10.Јули.2010 во 17:46
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:45
Originally posted by CakNoris CakNoris напиша:

ауууу вие барем смеете да си кажете дали ве нервираат, а што да кажам јас кога важна ми е комшика :S:S ќе ме скрши после хехехе
а овие другиве ок се штознам не ми пречат а плус слушаат добра музика (сакале или не)
има едни постари луѓе али ок се, добро утро добар ден, во ок односи сме. После тука е како што кажав важна и еден другар кој не е член на форумов. Они се супер исто и има други две семејства. Толку на мојот кат.
Не ме нервираат комшиите, такви ми се паднале среќник сум што да ви кажам

На твојот кат јас мислев....нема врска што сум мислела

Која среќа ја имаш...ВАЖНА за комшика...
а ова другиве...не ви замеруваат..вака на вас...кога ќе забегате малку
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:46
me nervira ovoj do meneeeeeкубење%20косаkomsijata kolku vikaa i po cela den na terasa razlaga.........sreka so e ovde samo privremeno na odmor.........голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:48
Не бе кат, влез, на еден кат кај има 6 стана LOL
и Чак Норис смее да згреши
да бе среќа, кога ќе победат вмро или за некоја прослава обавезно ја пушта на цел глас и химната и изборната песна хехехе се шалам де, не ми пречи тоа, напротив!

Ами не забегуваме бабо ние сме мирни деца
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 17:53
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Еххх денес ме изнервира оваа под мене...

Одиме преку улица...и на пешачки...оваа кога го тресна тоа детето ...си преќутев...и поминувам загледана во нив...и за малку кола ќе ме удреше ..
Па после се враќаме..и ми вика...знаеш што...ќе го оставам ѓубрето пред врата, има 5-6 кеси, ај ако не ти е мака фрли ги. Ма дај..да не сум јас комунална хигиена..
И се качува после 2 саати горе и ми вика...имам гости, ај ако имаш дај ми еден сок да не одам да купувам ....не можев да издржам, да не и се изнасмеам во лице

ахахахха речи и друго нешто да не треба? lol
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 20:26
A tek sega sto imam edni germanci za komsii изненадувањеизненадувањекубење%20коса

Изменето од laki_bu - 10.Јули.2010 во 20:26
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 22:07
Еве го овој над мене пак почна да кова
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 22:08
веке не!трепкање
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 22:11
А да отидам на пуст остров да си поживеам малку
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2010 во 22:24
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

А да отидам на пуст остров да си поживеам малку

humour

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.