|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | |||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Eee Тиги мило...
Не само кофа со вода....туку ги мрзи ѓубрето да си го фрлат, па лета од балкон. Брееее па кога ќе се закачи кесата на некоја гранка Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш... Па некој реновирал, па сето ѓубре кај тебе пред врата... Па пелените на бебево под мене се секој ден во кеса во влез...нема кој да ги фрли Па оваа до мене прави забави до 4 саат сабајле, па не можам да спијам и дремам на форум. Па овие над мене немаат ништо на подот, па секое зрно што ќе падне се слуша како дома кај мене да паднало.... Аууууууууу како ги мразам Е стварно ме нервираат |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
После 30 години поминати во стан, се преселив во куќа и мислев дека засекогаш завршија проблемите со бор-машини, штикли во влез, музика, преполн паркинг, течење вода и останатите придружни проблеми во една зграда....
Сега...мачката на комшиите се мачи само кај мене во двор и тука ги чува мачињата, ползавецот од комшиите цел е во мој двор, редовно некој застанува "на кратко" на улицата која е широка 3,5 метри, еден чува пчели во двор кои "киснат" во мојот парк....
со други зборови...различни проблеми...
|
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ме нервираат комшииве со "супер" музика
|
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Еххх денес ме изнервира оваа под мене...
Одиме преку улица...и на пешачки...оваа кога го тресна тоа детето ...си преќутев...и поминувам загледана во нив...и за малку кола ќе ме удреше .. Па после се враќаме..и ми вика...знаеш што...ќе го оставам ѓубрето пред врата, има 5-6 кеси, ај ако не ти е мака фрли ги. Ма дај..да не сум јас комунална хигиена.. И се качува после 2 саати горе и ми вика...имам гости, ај ако имаш дај ми еден сок да не одам да купувам ....не можев да издржам, да не и се изнасмеам во лице |
|||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ауууу вие барем смеете да си кажете дали ве нервираат, а што да кажам јас кога важна ми е комшика :S:S ќе ме скрши после хехехе
а овие другиве ок се штознам не ми пречат а плус слушаат добра музика (сакале или не) има едни постари луѓе али ок се, добро утро добар ден, во ок односи сме. После тука е како што кажав важна и еден другар кој не е член на форумов. Они се супер исто и има други две семејства. Толку во влезот од тие што ги познавам има и едни студенти и со другите сме само на добар ден. Не ме нервираат комшиите, такви ми се паднале среќник сум што да ви кажам Изменето од CakNoris - 10.Јули.2010 во 17:46 |
|||||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На твојот кат јас мислев....нема врска што сум мислела Која среќа ја имаш...ВАЖНА за комшика... а ова другиве...не ви замеруваат..вака на вас...кога ќе забегате малку |
|||||
|
|||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
me nervira ovoj do meneeeeekomsijata kolku vikaa i po cela den na terasa razlaga.........sreka so e ovde samo privremeno na odmor.........
|
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не бе кат, влез, на еден кат кај има 6 стана LOL
и Чак Норис смее да згреши да бе среќа, кога ќе победат вмро или за некоја прослава обавезно ја пушта на цел глас и химната и изборната песна хехехе се шалам де, не ми пречи тоа, напротив! Ами не забегуваме бабо ние сме мирни деца |
|||||
|
|||||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ахахахха речи и друго нешто да не треба? lol |
|||||
|
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A tek sega sto imam edni germanci za komsii
Изменето од laki_bu - 10.Јули.2010 во 20:26 |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Еве го овој над мене пак почна да кова
|
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
веке не!
|
|||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А да отидам на пуст остров да си поживеам малку
|
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |