IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 35>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:29
leleeee a jas sum za kamsikLOLLOLLOL
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:34
Mene ne mi e jasno samo edno sto dobivaat zenite so toa sto flertuvaat ???

Koja e poentata ?

Se cuvstvuvate vredni, ubavo Vi e na dushickata, sueta li e vo prashanje ??

Ke mi odgovorite na ova ?
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:35
Vidis kako si ti pametenTongue...Sam si dade odgovorBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:36
Znaci bezbedno poentiranje ...toa e celata poenta ?
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:39
Ma tebe nema potreba covek da ti replicira...Na sve odnapred go znaes odgovorotTongue...I povtorno tocen odgovor...i 10 poeniBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:41
Maskite znaci flertuvaat so cel da ima sex , a zenskite po moznost da nema... hmm sto ti je tehnologija majku muWink
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:14
   ТРИ ВИДОВИ ПРЕЉУБНИЦИ

Некои научници како што е Дон-Дејвид Лустерман, брачен и семеен терапевт, тврди дека постојат три видови луѓе кога е во прашање неверството.

Првите, кои се склони кон постојани прељуби, ги окарактеризира како нарциси.

- Ги нарекуваме и гонители. Тоа се луѓе кои тежнеат кон што поголем број неверства затоа што ги сметаат за трофеи освоени во натпреварување, а целата работа за нив е натпревар. Многу често тоа се луѓе кои имаат нарушување на личноста во облик на нарцизам, вели Лустерман.

Оние кои не вршат прељуба сакаат да флертуваат и да му бидат интересни на другиот пол затоа што често не ги гледаат проблемите во својата врска. Вниманието на другите жени или мажи нив им е сосема доволно затоа што тогаш се чувствуваат посебно, нешто што не го добиваат во своето матично гнездо.

Третиот вид луѓе се оние кои се свесни дека партнерот во моментната врска не им одговара па активно бараат содветен од страна.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:20
hmmm znaci sepak ne e taka bezazleno znaci... kaj ima dim ima i ogin... Wink

fala za infoWink
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 16:26
Poveli i drug pat.... mislam deka poveketo ke si se pronajdat nekade Wink
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:12
normalno ako si sam ne mi izgleda kako preljuba dokolku si vo vrska pa da togas stvarno nema smisla nee vkusno :)Wink
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:25
NE E oti nema cel na izneveruvanje
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:28
ja neznam dali sum u prvite ili u vtoriteLOLLOLLOLLOL
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:59
dali jadenjeto e potreba:) ebago kakva preljuba:)
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:59
aj i jas da go kazam mojot stav
SEX-LJUBOV-FLERT

znaci sexot e univerzalen zbor za zadovoluvanje na covekoviot nagon ...sexot bi trebali da se sfati kako potreba za reproduciranje ...a ne kako sto nekoi velat... cin na uzivanje ..pa cie uzivanje (na mazot ???pa ajde ne me smejte ---nemojte za ova da mireplicirate so stavot ne ti se  pogodila  partnerkata ) ...zarem sexot pomegju zivotnite ne e sex ....i de objasnete mi so kakva strast i kako oni toa zboruvaat i go cuvstvuvaat ..ne mi e jasno edno ...kako sekogash koga sum zboruval vo oci so devojki za sex ...temata ne bila nekako prijatna , a ovde na forum ...pa site samo za sex zboruvaat ...site sekoj den imaat sex...site se znaat za sexot....ili stvarno se sexualni majstori ili pak ne znaat sto e toa pa aj da otkrieme ....

vrskata pomegju sexot i ljubovta ..pa kakva vrska ...ili ke me ubeduvate deka najvisokiot cin na ljubovta e sexot...aloooo ...osvestete se ..pa de bre uste li ima narod koj ne znae deka vo Evropa ziveeme ili pa deka vo Evropa se naogja zemjata nasa ....i kako ke mi odgovorite na prasanjeto ...sex na prviot sostanok ..demek ljubovta bila tolku golema i....ili pak ke mi kazete taa k*rva bila ...pa begajte

FLERT ....se  sto ne e dozvoleno se e ubavo  (primeri bezbroj ....Eva prv )...flertot e razlicen go ima vo razlicni formi..samo znam deka site se hrabri na zborovi i so toj flert vaka na tastatura...pa koga pisuvaat i bukvite gi galat ...a na delo ...pa ne mozat da kazat nemaat probano

......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.