![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 35> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
leleeee a jas sum za kamsik
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Mene ne mi e jasno samo edno sto dobivaat zenite so toa sto flertuvaat ???
Koja e poentata ? Se cuvstvuvate vredni, ubavo Vi e na dushickata, sueta li e vo prashanje ?? Ke mi odgovorite na ova ? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Vidis kako si ti pameten
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Znaci bezbedno poentiranje ...toa e celata poenta ?
|
|
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ma tebe nema potreba covek da ti replicira...Na sve odnapred go znaes odgovorot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Maskite znaci flertuvaat so cel da ima sex , a zenskite po moznost da nema... hmm sto ti je tehnologija majku mu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
ТРИ ВИДОВИ ПРЕЉУБНИЦИ
Некои научници како што е Дон-Дејвид Лустерман, брачен и семеен терапевт, тврди дека постојат три видови луѓе кога е во прашање неверството. Првите, кои се склони кон постојани прељуби, ги окарактеризира како нарциси. - Ги нарекуваме и гонители. Тоа се луѓе кои тежнеат кон што поголем број неверства затоа што ги сметаат за трофеи освоени во натпреварување, а целата работа за нив е натпревар. Многу често тоа се луѓе кои имаат нарушување на личноста во облик на нарцизам, вели Лустерман. Оние кои не вршат прељуба сакаат да флертуваат и да му бидат интересни на другиот пол затоа што често не ги гледаат проблемите во својата врска. Вниманието на другите жени или мажи нив им е сосема доволно затоа што тогаш се чувствуваат посебно, нешто што не го добиваат во своето матично гнездо. Третиот вид луѓе се оние кои се свесни дека партнерот во моментната врска не им одговара па активно бараат содветен од страна. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hmmm znaci sepak ne e taka bezazleno znaci... kaj ima dim ima i ogin...
![]() fala za info ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Poveli i drug pat.... mislam deka poveketo ke si se pronajdat nekade
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
normalno ako si sam ne mi izgleda kako preljuba dokolku si vo vrska pa da togas stvarno nema smisla nee vkusno :)
![]() |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
NE E oti nema cel na izneveruvanje
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ja neznam dali sum u prvite ili u vtorite
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
dali jadenjeto e potreba:) ebago kakva preljuba:)
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
aj i jas da go kazam mojot stav
SEX-LJUBOV-FLERT
znaci sexot e univerzalen zbor za zadovoluvanje na covekoviot nagon ...sexot bi trebali da se sfati kako potreba za reproduciranje ...a ne kako sto nekoi velat... cin na uzivanje ..pa cie uzivanje (na mazot ???pa ajde ne me smejte ---nemojte za ova da mireplicirate so stavot ne ti se pogodila partnerkata ) ...zarem sexot pomegju zivotnite ne e sex ....i de objasnete mi so kakva strast i kako oni toa zboruvaat i go cuvstvuvaat ..ne mi e jasno edno ...kako sekogash koga sum zboruval vo oci so devojki za sex ...temata ne bila nekako prijatna , a ovde na forum ...pa site samo za sex zboruvaat ...site sekoj den imaat sex...site se znaat za sexot....ili stvarno se sexualni majstori ili pak ne znaat sto e toa pa aj da otkrieme ....
vrskata pomegju sexot i ljubovta ..pa kakva vrska ...ili ke me ubeduvate deka najvisokiot cin na ljubovta e sexot...aloooo ...osvestete se ..pa de bre uste li ima narod koj ne znae deka vo Evropa ziveeme ili pa deka vo Evropa se naogja zemjata nasa ....i kako ke mi odgovorite na prasanjeto ...sex na prviot sostanok ..demek ljubovta bila tolku golema i....ili pak ke mi kazete taa k*rva bila ...pa begajte
FLERT ....se sto ne e dozvoleno se e ubavo (primeri bezbroj ....Eva prv )...flertot e razlicen go ima vo razlicni formi..samo znam deka site se hrabri na zborovi i so toj flert vaka na tastatura...pa koga pisuvaat i bukvite gi galat ...a na delo ...pa ne mozat da kazat nemaat probano
|
|
......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |