|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 931> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babyy nikako cajce zemi neshto zestko za da presecesh eve i jas sum katastrofa ama cajceto nishto ne pomaga
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro za vas milicki...ani ima celo shishe ke go delime, baby ma kakov caj daj da se zgreeme so votkava inace mav rabota i ke kashlame i se..
Hektorce milo fala za votkata |
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE OSTAVITE LI ZA MENE MALKU?
|
|
sm
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem vo barot kaj hektor ima za site
|
|
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e rano ke pocekam .. moze kafe
|
|
drakula
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za toa hektor ke go prashame
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hektorce ja napushti zgradata
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke dojde ke dojde tuka e toj
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZGLEDA HEKTOR USTE NE GO OTVORIL BAROT.
|
|
sm
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
barot raboti non stop ako ne sum tuka posluzete se slobodno , mjata kuka e i vasa kuka ova e za drakula , a votkata moze da ja podelite |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakammm puding od cokolado!
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za Natalija eden koktel od CAMPARI
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf...citash misli Hektorce milo...
a se izvinuvam moze da prasham neshto? |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli mila prasaj , sakas edna cigara so koktelceto ?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |