![]() |
|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на филмаџијка и го помнам претходниот аватар, со маската (уствари не знам дали бил претходен зошто прибаеѓи ме немаше тука) и многу ми се допаѓаше... ме потсетуваше на мистериозност, на итроштина... а и постовите понекогаш богами
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ANITA11 и ти си многу пријатна личност и знаеш одвреме навреме да ме изненадиш ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Хехехе, да, да, сакам живи свирки ![]() Инаку Lithium ја замислувам баш како девојчето од нејзиниот аватар , срамежлива, повлечена во себе , добра душа , сака да запознае нови пријатели ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mona liza mi e super i ja sakam
a isto taka i..pagane e misteriozna ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
BisenrA........доста зрела за нејзините години, можеби позрела од врсниците...мила, добродушна, дружељубива, секогаш спремна за забава....животот го сфаќа лежерно и опуштено со повремени благи потреси....ОПТИМИСТ....
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
GlenKlouz.........умна, разбрана, доследна, сталожена личност, заинтересирана за различни области...опуштена и забавна.......
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima edna BLAGORODNA koja e sharmantno luda, e taa obozavam da ja citam OBAVEZNO i sekoj nezin post sto kje mi promakne go smetam za mala zaguba
pozdrav do nea, i da e eden od moite heroi na forumot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
... ![]() ![]() ![]() ај јас да напишам нешто.... полжавче, сликата ме асоцира на рамнотежа,..... односно, дека сака да и биде се подредено во животот.... стои на своите ставови и мислења,.... но, и го почитува туѓото мислење,.... знае да ги цени луѓето кои го заслужиле тоа, и не сака да се ,,замара,, ![]() ![]() тоа е мој заклучок од тоа што те читав.... досега ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
avatarot na biserche me potsekja na nekoja sho se kikoti chesto i shiri pozitivna energja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
IQ на e=mcc
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Палестинец offf mnooogu tezko za analiza.... Bezsrasen covek koj nema voopsto strav od moderatorite... Zatvoren za komunikacija... No sepak pretweruva ponekogas so postovite koi sodrzat vulgarni sodrzini.... sepak mi se dopagja ovoj avatar...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ма Палестинец ти е дрндало невидено
само треба да му го погодиш моментот ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
heheehhe ma super si e... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bijonse e mnogu iskrena i dosta otvorena licnost...malku cudna ponekogas no mnogu ja sakam
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |