IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
Автор
Порака
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 11:23
на филмаџијка и го помнам претходниот аватар, со маската (уствари не знам дали бил претходен зошто прибаеѓи ме немаше тука) и многу ми се допаѓаше... ме потсетуваше на мистериозност, на итроштина... а и постовите понекогаш богами
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:31
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

anakin -cudna licnost mi e
isto taka mona-liza mnogu dobar prijatel i prijatna licnost

ANITA11  и ти си многу пријатна личност и знаеш одвреме навреме да ме изненадиш среќа
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:33
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Мона Лиза
никот посочува на тоа дека насмевката и е загатка
а уствари кога ќе и го видиш аватарот
сфаќаш дека не е така
а инаку сака да оди на живи свирки

Хехехе, да, да, сакам живи свирки голема%20насмевка

Инаку Lithium  ја замислувам баш како  девојчето од нејзиниот аватар , срамежлива, повлечена во себе , добра душа , сака да запознае нови пријатели среќа
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 12:43
mona liza mi e super i ja sakam
a isto taka i..pagane e misteriozna
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 17:35
BisenrA........доста зрела за нејзините години, можеби позрела од врсниците...мила, добродушна, дружељубива, секогаш спремна за забава....животот го сфаќа лежерно и опуштено со повремени благи потреси....ОПТИМИСТ....
МИР со сите
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 17:38
GlenKlouz.........умна, разбрана, доследна, сталожена личност, заинтересирана за различни области...опуштена и забавна.......
МИР со сите
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 17:53
ima edna BLAGORODNA koja e sharmantno luda, e taa obozavam da ja citam OBAVEZNO i sekoj nezin post sto kje mi promakne go smetam za mala zaguba
pozdrav do nea, i da e eden od moite heroi na forumot

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 18:44
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

BisenrA........доста зрела за нејзините години, можеби позрела од врсниците...мила, добродушна, дружељубива, секогаш спремна за забава....животот го сфаќа лежерно и опуштено со повремени благи потреси....ОПТИМИСТ....

...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ај јас да напишам нешто.... полжавче, сликата ме асоцира на рамнотежа,..... односно, дека сака да и биде се подредено во животот.... стои на своите ставови и мислења,.... но, и го почитува туѓото мислење,.... знае да ги цени луѓето кои го заслужиле тоа, и не сака да се ,,замара,, голема%20насмевка со тие кои што не го заслужиле,  односно и ја поминале црвената линија среќа

тоа е мој заклучок од тоа што те читав.... досега намигнување
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 01:14
avatarot na biserche me potsekja na nekoja sho se kikoti chesto i shiri pozitivna energja

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2009
Поени: 237
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да     бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 01:20
IQ на  e=mcc
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 01:51
Палестинец offf mnooogu tezko za analiza.... Bezsrasen covek koj nema voopsto strav od moderatorite... Zatvoren za komunikacija... No sepak pretweruva ponekogas so postovite koi sodrzat vulgarni sodrzini.... sepak mi se dopagja ovoj avatar...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 02:30
Ма Палестинец ти е дрндало невидено
само треба да му го погодиш моментот
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 02:38
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Ма Палестинец ти е дрндало невидено
само треба да му го погодиш моментот

heheehhe ma super si e...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 11:48
bijonse e mnogu iskrena i dosta otvorena licnost...malku cudna ponekogas no mnogu ja sakam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.