|
ТЕСТАМЕНТОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах бе другарче мое,
како ти знаеш убаво да размислуваш
IMAL SE ...
I NA KRAJ ... ??? - и на крај имал се - и после крајот пак имал се целта сама по себе не е ништо посебно
но стремењето кон неааааааааа.....................
ммммммммммм.......................
тоа е скокотливото
за тоа се живее
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA E MOMICHE ... TOA SKOKOTLIVOTO E ZIVOTOT ... PATUVANJETO OD ALFA DO OMEGA ... OD POCETOKOT DO KRAJOT ... I KRAJOT E PAK POCETOK !!! ZENATA E KRUG .... NEMA POCETOK, NEMA KRAJ ... BESKONECNO MNOGU TOCKI EDNAKVO ODDALECENI OD CENTAROT !!! MAZOT E KAKO STRELKA ... IMA PRAVEC I INTENZITET I CEL ... KE JA POGODI CELTA ... I PADJA ... MAZOT PADJA NA GRB ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se si ima kraj, samo vishla ima dva kraja
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EDVAJ JA NAJDOV TEMAVA ... ARNO SI BESE ZA MAKEDONCITE SIRUM SVETOT ... AMA TAMO VLEGUVAA NEKOI KOI GI VREDJALO ... A NA NAS KAKO NI E? SREKNI PRAZNICI NA SITE LUDJE ... STO TOA OSTANELE !!! I ALEKSANDAR NA PLOSTAD VO SKOPJE ... A VO BITOLA KE DOJAVA ... FILIP VTORI LICHNO !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas me interesira dali vo testamento me sponal i mene ili zaboravil eden den kolku ke mi bide dobredojdeno negovoto naasledstvo
Изменето од bellas - 24.Јануари.2014 во 22:53 |
||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |