|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||
Konsultant
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ve molam ako moze da mi dadete linkovi od kade mozam FREE da simnam programi za konvertiranja :
- WORD to PRF - PDF to WORD - Excel to PDF - PDF to Excel ako moze pishete mi i na licna poraka |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci problemot e do printerot nema takov softver dokolku ne ti dale so printerot, zatnati ti se kertridzite ili nesto skros e rasipana glavata taka , inaku za restartiranje nema tie se cistat samo.
- WORD to PRF - исотото ти е и за обратно програмчето - Excel to PDF - - PDF to Excel - |
||
Konsultant
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ve molam ako moze da mi dadete linkovi od kade mozam FREE da simnam programi za konvertiranja :
- WORD to PRF - PDF to WORD - Excel to PDF - PDF to Excel Ama ova Excel to PDF me zaebava nesto..dajte nekoj drug link |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете повели http://www.expresspdf.com/ |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazete nekoja programa za vrakjanje na podatoci od hardot oti po greska izbrisav nekoi podatoci...
Fala |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Active@ File Recovery 7.3 Build 121
Некој работи не можеш да ги вратиш како игри и други ствари Изменето од Dark HaCkeR - 18.Март.2009 во 11:37 |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi treba za sliki i video,kazi dali mozam takvi podatoci da vratam a za programata gledam deka ne e celosna i ako mozes kazi nekoja koja e free - sepak fala |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e free neznam ке ја симнеш од Warez forumite baraj na google ne smejam tuka da pisuvam
|
||
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znae li nekoj da mi kaze programa so koja mozam da odvojam zvuk od video. Znaci imam edno video i sega sakam da do odvojam zvukot u format koj so ke mozam da go pustam u winamp. ???
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И со Movie Maker можи звукот ти е посебно долу одвоен |
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми треба програмче за конвентирање од OpenOffice на Microsoft Office. И по можност да биде лесно за употреба..
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај да ја смениш екстензијата само оти јас коневртор за такво нешто незнам |
||
TheRock
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sumnav od youtube edno klipce od youtube so youtube downloader, i ne mozam da go pustam u Movie Maker. koo so gledam, komp. mi bara drug format da bide klipot za da moze da go pusti vo Movie maker. Prodav so Youtube downloader da go simne klipot vo format koj so ke mozam da go gledam klipcevo u Windows Media Player, ama nejke da mi go simne u toj format. A i da mi go simne taka, ja nemam ideja so bi trebalo da napravam u movie maker za da go odvojam zvukot. ???
|
||
TheRock
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ako znae nekoj neka kaze od kaj da go simnam Frontpage. znam deka go ima vo Micfosoft Office 2003 ama samo vo nekoi verzii. Probav i preku google i preku Torrent ama se mi gi dava tie verzii kaj so go nema Frontpage. Znaci mi treba Microsoft Office 2003 verzija so ke go sodrzi Frontpage. Aj ako znae nekoj neka prati link navamu.
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |