|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...se kaam sto gi izbrisav broevite od mobil...!!!sakam , edna ...amo samo edna poraka da i pratam...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se kaam...hmmm,..sakam da sum malku ama samo malku
poveke bezobzirna ne go biva vaka... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
james dean....цитирајќи ме...се обидуваш мене во нешто да ме
убедиш....или сакаш да кажеш ...дека ти се каеш за нешто...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se kajam sto 10 miloni evra na steta na drzavata zavrsija vo mojot dzep...mnogu mi e krivo
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednas viknav : - Ua vlada ! A nasite se na vlast. Pu j'zk
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никогаш не се обидувам никого да убедам.... (Зошто би сакал да ти го променам мислењето... ) ... Ова е само мое мислење, кое се разликува од твоето, па затоа само го искористив твојот цитат за поубаво да искажам што јас мислам во врска со тоа... А јас не се каам конкретно за нешто.... Зборувам општо.... и не само за мене лично.... Знам дека и иднината можеби ќе ни донесе ситуации кога ќе постапуваме на одреден начин, а потоа ќе се каеме за тоа... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шо убо
секој си има своја вистина да се каам за милиони работи, нема ми место тука да ги наведам но тоа е животот кога се родивме не добивне либрето од самовилата, да си ѕиркаме во него |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво за ова... вампирче мило...
И кога би го имале либретото, сигурно некаде пак ќе згрешиме...
Или погрешно ќе ги прочитаме “нотите“...
Или погрешно ќе ги “отпееме“...
Изменето од anastea - 10.Август.2008 во 10:29 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako e ispisano so sitni bukvi znaci goooooooolemo e libretoto
moze da, da preripneme nekoj red ahahhahahah |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Originally posted by anakin
кога се родивме не добивне либрето од самовилата, да си ѕиркаме во него --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ... nalet vo svoeto..ama i koga ragav... ne zbrkav vrski... barem za decata da videv... sega ima korektori.... da podzabrishev neshto... da im do[pishev neshto... a i ushte polosho...ne prashav daali samovilite...onie trite narecnici imaat adresa ...da im pishev...da protestirav za nekoi raboti... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не тагувам за пропуштеното и не се каам за ништо...
само размислувам позитивно...оти само оној кој ја има
подигнато свеста на повисоко ниво ....и кој не бега од
вистината...само тој може да се надева на успех и хармонија....
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Me zaebavaat okolnostite kako sakaat i nema zosto da se kajam, ja ne gi stvoriv, oni me stvorija mene
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...more se kaam nekojpat...shto go pocituvam ona shto majka mi dobro me vospitala... treba da zaboravam ... barem vo nekoi situacii....pa da mu okaram sekomu spored zasluzenoto...majki...shajki...
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve ti guska da se smiris
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |