IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - емисијата Exclusive на А1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

емисијата Exclusive на А1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
Автор
Порака
rafaela princess Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rafaela princess Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 03:40
dali helena ili melita slicni se...aaa emisijata e bosh ama ic nemozam da ja gleam poveke od 5min
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 09:01
dodeka bese ona deteno Zare i kje poglednev..vnesuvase nekoja svezina vo emisijata...ali sega so onoj Nenadon...b ...brava bljvanica mi e..premnogu e samoisforsiran...bljak
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 16:05
da be sto morale da go smenat zare...super si bese emisijata so nego...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 02:54
вечерва ја гледав по прв пат,со хелена
мене ми беше добра(мелита па никако не ја поднесувам)
гости беа :боки,стоја и мартина [:-&]

Изменето од mrzla - 01.Октомври.2008 во 02:55
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 03:32
Се прашувам зошто не сум го гледал сеуште тоа
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 08:14
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

dodeka bese ona deteno Zare i kje poglednev..vnesuvase nekoja svezina vo emisijata...ali sega so onoj Nenadon...b ...brava bljvanica mi e..premnogu e samoisforsiran...bljak

Алане...не зезај сега...Ненадон..е дечко и пол....хи,%20хи.........трепкање.....и мене
многу повеќе ми се допаѓа од ...девојкана....тага........плазење...........
А за Жаре.....не%20зборувам...........намигнување.....
Кон врв
kamasutrask Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јуни.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kamasutrask Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 16:08
Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

taa e za onie so nizok koeficient na intelegencija
не викај така,... баба ми си ја гледа голема%20насмевкаголема%20насмевкаа стварно,... ептен трачарска емисија,... мислам дека се обиделе да направат нешто како Ред Карпет,.... ама не им успеало трепкање

zasto?jas mislam deka e super,bas kako za nas tinejdzerite

ha ha ha red karpet i ekskluziv ne mozat da se sporedat ha ha ha me iznasmea a posebno onoj zoki koga ke go vidam na intevju go menjam kaanalot...po odbiven covek ne poznavam...
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 14:49
Сеа имаше реклама на А1 за некоја емисија „Еден на еден“ која ќе ја даваат од 17ти октомври на А2 и ми се виде дека е со Жаре.
Кон врв
Dimon Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dimon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 17:19
Таа емисија треба да се забрани, прва причина е тоа што е украдена од Србите, втора причина е тоа што ја гледаат деца и трета причина е тоа што не е поучна. Замислете каков ефект има тоа врз децата и воопшто врз целото општество.
Децата ќе се натпреваруваат во тоа кој ќе биде поразголен и со повеќе мажи и кој ќе биде поубав од Боки, наместо да се натпреваруваат за наука, за нешто од кое што општеството би имало корист ние ќе одиме во пропаст.
Зошто ниту една поучна емисија нема на телевизија, зошто секогаш ги прифаќаме сите негативни работи што ги носи западот???
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 19:22
е баш така, Димон.јас не знам каква емисија е тоа,. али ете ти ми ја објасни.....
зашо ги прифаѓаме?
зашо народот сака нешо полесно, позабавно на ТВ да гледа, ане да замара мозок со наука или едукација
а за ТВ е битна гледаноста
затоа..........

сите вредности се променети во општествово

Изменето од KAROLIN - 17.Октомври.2008 во 19:23
Кон врв
Dimon Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dimon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 20:01
Да нека се забавува нека се опушта народот, ама за се треба да има граница, зарем не е претерано на сите канали да има емисии од сличен тип и да одат по три пати на ден.
А дали воопшто има една поучна емисија за деца, која што е пред се едукативна.
Потоа ќе ги пцуеме педофилите, а уствари ние самите ги ствараме со одобрувањето на ваквите емисии
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 21:23
ако не се лажам ексклузив организираше акција за чистење покрај охридското езеро, покажа некои природни убавини од македонија, кажува некои занимливости.

но еве денешната емисија беше посветена само на операција триумф, еден на еден емисијата со жаре и фешн стар.

а тоа се се емисии од а1/а2.

добро бе, па петок е, барем да кажеа некое викенд-инфо, места за одење навечер...

ова е пад на ексклузив или што??
Кон врв
Nin4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nin4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 22:29
Originally posted by Dimon Dimon напиша:

Да нека се забавува нека се опушта народот, ама за се треба да има граница, зарем не е претерано на сите канали да има емисии од сличен тип и да одат по три пати на ден.
Потоа ќе ги пцуеме педофилите, а уствари ние самите ги ствараме со одобрувањето на ваквите емисии

Да поучни емисии и едукативни има на МТВ1 само никој не ја гледа
Има Ѕвон - секој ден различни едукативни теми - за основци
Говориме спориме - за средношколци и студенти - со моментално актуелни теми
Биберчиња бисерчиња - за предшколска возраст (со најразлични претстави изведени од најмалите срциња)
Петтиот Ангел - емисии за деца со инвлидитет и посебни потреби
Азбука за глувонеми
И многу други......
Кој од вас гледал барем една од нив
Само гледате трачари и плукате по МТВ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 22:39
Originally posted by Nin4e Nin4e напиша:

Originally posted by Dimon Dimon напиша:

Да поучни емисии и едукативни има на МТВ1 само никој не ја гледа
Има Ѕвон - секој ден различни едукативни теми - за основци
Говориме спориме - за средношколци и студенти - со моментално актуелни теми
Биберчиња бисерчиња - за предшколска возраст (со најразлични претстави изведени од најмалите срциња)
Петтиот Ангел - емисии за деца со инвлидитет и посебни потреби
Азбука за глувонеми
И многу други......
Кој од вас гледал барем една од нив
Само гледате трачари и плукате по МТВ

да, има, но со каков квалитет се тие направени??

еве баш прееска вртам мтв и ме заслепе некое јако плаво светло кога гледам тоа маја саздановска со некоја емисија за деца.
Башка што од тоа светло ништо друго не се гледаше од студиото.

другар ми има кажувано кога бил на ѕвон замалце не се испокршил од тоа платформата кај што стоеле столици и некои дребулии и била пред распаѓање.

говориме-спориме? гледав еднаш и сфатив дека е всушност еден вид јуниорски versus за препукување меѓу средношколци.

Изменето од maestro13 - 17.Октомври.2008 во 22:40
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.