|
емисијата Exclusive на А1 |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |||
rafaela princess
Нов член Регистриран: 23.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali helena ili melita slicni se...aaa emisijata e bosh ama ic nemozam da ja gleam poveke od 5min
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dodeka bese ona deteno Zare i kje poglednev..vnesuvase nekoja svezina vo emisijata...ali sega so onoj Nenadon...b ...brava bljvanica mi e..premnogu e samoisforsiran...bljak
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be sto morale da go smenat zare...super si bese emisijata so nego...
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
вечерва ја гледав по прв пат,со хелена
мене ми беше добра(мелита па никако не ја поднесувам) гости беа :боки,стоја и мартина [:-&] Изменето од mrzla - 01.Октомври.2008 во 02:55 |
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се прашувам зошто не сум го гледал сеуште тоа
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Алане...не зезај сега...Ненадон..е дечко и пол...............и мене
многу повеќе ми се допаѓа од ...девојкана.......................
А за Жаре.....................
|
|||
kamasutrask
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ha ha ha red karpet i ekskluziv ne mozat da se sporedat ha ha ha me iznasmea a posebno onoj zoki koga ke go vidam na intevju go menjam kaanalot...po odbiven covek ne poznavam... |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сеа имаше реклама на А1 за некоја емисија „Еден на еден“ која ќе ја даваат од 17ти октомври на А2 и ми се виде дека е со Жаре.
|
|||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таа емисија треба да се забрани, прва причина е тоа што е украдена од Србите, втора причина е тоа што ја гледаат деца и трета причина е тоа што не е поучна. Замислете каков ефект има тоа врз децата и воопшто врз целото општество.
Децата ќе се натпреваруваат во тоа кој ќе биде поразголен и со повеќе мажи и кој ќе биде поубав од Боки, наместо да се натпреваруваат за наука, за нешто од кое што општеството би имало корист ние ќе одиме во пропаст. Зошто ниту една поучна емисија нема на телевизија, зошто секогаш ги прифаќаме сите негативни работи што ги носи западот??? |
|||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е баш така, Димон.јас не знам каква емисија е тоа,. али ете ти ми ја објасни.....
зашо ги прифаѓаме? зашо народот сака нешо полесно, позабавно на ТВ да гледа, ане да замара мозок со наука или едукација а за ТВ е битна гледаноста затоа.......... сите вредности се променети во општествово Изменето од KAROLIN - 17.Октомври.2008 во 19:23 |
|||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да нека се забавува нека се опушта народот, ама за се треба да има граница, зарем не е претерано на сите канали да има емисии од сличен тип и да одат по три пати на ден.
А дали воопшто има една поучна емисија за деца, која што е пред се едукативна. Потоа ќе ги пцуеме педофилите, а уствари ние самите ги ствараме со одобрувањето на ваквите емисии |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако не се лажам ексклузив организираше акција за чистење покрај охридското езеро, покажа некои природни убавини од македонија, кажува некои занимливости.
но еве денешната емисија беше посветена само на операција триумф, еден на еден емисијата со жаре и фешн стар. а тоа се се емисии од а1/а2. добро бе, па петок е, барем да кажеа некое викенд-инфо, места за одење навечер... ова е пад на ексклузив или што?? |
|||
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да поучни емисии и едукативни има на МТВ1 само никој не ја гледа Има Ѕвон - секој ден различни едукативни теми - за основци Говориме спориме - за средношколци и студенти - со моментално актуелни теми Биберчиња бисерчиња - за предшколска возраст (со најразлични претстави изведени од најмалите срциња) Петтиот Ангел - емисии за деца со инвлидитет и посебни потреби Азбука за глувонеми И многу други...... Кој од вас гледал барем една од нив Само гледате трачари и плукате по МТВ |
|||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да, има, но со каков квалитет се тие направени?? еве баш прееска вртам мтв и ме заслепе некое јако плаво светло кога гледам тоа маја саздановска со некоја емисија за деца. Башка што од тоа светло ништо друго не се гледаше од студиото. другар ми има кажувано кога бил на ѕвон замалце не се испокршил од тоа платформата кај што стоеле столици и некои дребулии и била пред распаѓање. говориме-спориме? гледав еднаш и сфатив дека е всушност еден вид јуниорски versus за препукување меѓу средношколци. Изменето од maestro13 - 17.Октомври.2008 во 22:40 |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |