|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 678910 30> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ni namalat plata 50 % sigurno taa vistina mnogu ke ne navredi
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga me potsetuvaat na site gluposti sto sum gi napravila,a sakam da gi zaboravam,sekako deka se vregjam.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистината...велат била ...како света вода...
секој сака да ја пофрлува...ама никој не сака
да му ја прскаат во очи.........
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, ima gadovi koi zlonamerno ja zloupotrebuvaat vistinata so tendencija da stvorat revolt zaradi svoe patolosko zadovolstvo da se iznasmeat i da gi izbegnat mislite za svojata bezvrednost i maloumnost t.e. makar na moment da gi ublazat sopstvenite kompleksi na glupavost |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме вреѓа...во 20 мои години 2 пати сум ја видела кај нас а 10 пати јас отидов.....а ни на крштевка не ми дошла...ни на свадба на моите не била..мајка после му била на татко ми..не ме интересира! Не сакам збор да чујам да сум одела..не одам!!!! прв пат коа сум била мала дошла еднаш ...втор пат кога дедо ми почина и тоа дојде да види до кај се со „богатството„ моите...не одам!
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu pravilen zaklucok i jas go otkriv takviot psihicki profil na tie licnosti,pa vo takva situacija se obiduvam da ne vletuvam vo raspravii i da pokazam deka sum navredena i najcesto gi drzam na strana od listata na prijateli...ama mnogu mi e keif koga ke gi nacekam spontano da gi 'rcnam po komplexot |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinata e kako udavena muva vo nasata supa
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Создадената претстава за нештата....може само да не оневозможи...да имаме свои ...сопствени... оригинални искуства....и ...контакт...со вистината...... |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me vregja koga mojata vistina ja tolkuvaat i sporeduvaat so svojata momentalna siuacija i iskustvo.Znaci,toa e subjektivno gledanje na vistinata sto mi go nametnuvaat kako moja licna objektivna vistina
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗАВИСИ КОЈ МИ КАЖУВА И НА КАКОВ ТОН И НА КАКОВ НАЧИН
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne nikogas ako mi ja kazes vistinata
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vo momentot koga ke sfatam deka dolgo vreme potsvesno sum ja negirala
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deka najposle ke si go dobijam ona sto zasluzuvam...ama nikogas ne e toa sto mislam deka go zasluzuvam i togas sum mnogu navreden
|
||
Daftie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повеќе ме вреѓа лагата.
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |