|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | ||||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Dosta meso imas, no sepak seto toa e podlozno na truenje so olovo vo dozi od 9MM PA NAGORE... |
||||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Аааааааааа...а јас си мислев не сте агресивни...другар ти шо го окрка од еден трчаше тапетакла по скали, па на маж ми му падна жал па го донесе кај нас...и така почна дружбата со Кулите. |
||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
aiiiiiiii opasen ovaj.....toa ve ucat vo veroispoved???? |
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
1:0 za mene EV |
||||||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Templi ne e hristijanski baba,pretnja e losha misla,ostavi go chovekot
|
||||||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
da da kulite kulite
i toa strazarski |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Da ne pretish? |
||||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Da toa e po evangelie na Sv.Magnum |
||||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
he he.....gleam vaka ne mi izgleas ko za takov.....Magnum,Desert Eagle,CZ ili sto ti ne....pojma nemas se oblozuvam vo toa |
||||||
|
||||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ne, nego ti vetuvam ... |
||||||
Give me your secrets
||||||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mislish na tatko ti, Satana. i koskata beshe frlena.. |
||||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Pa i ti na mene ne mi izgledas bas deka razbiras barem nesto za djavolot a znaes deka toj sekogas si doadja po svoeto... |
||||||
Give me your secrets
||||||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
koja koska???? butna?
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |